x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dezastru pornit din cauză că s-a jucat cu chibriturile

Dezastru pornit din cauză că s-a jucat cu chibriturile

de Ovidiu Ciutescu    |    31 Oct 2007   •   00:00
Dezastru pornit din cauză că s-a jucat cu chibriturile

14 oameni, 2.100 de case şi 15.000 de hectare de vegetaţie au fost mistuie de un incendiu declaşat pe 21 octombrie in sudul Californiei. Conform AFP, totul s-a produs din cauza unui puştan care s-a jucat cu chibriturile. Nici vărsta şi nici numele băiatului nu au fost date publicităţii de poliţia din districtul Los Angeles.

14 oameni, 21 de case şi 15.000 de hectare de vegetaţie au fost mistuie de un incendiu declaşat pe 21 octombrie in sudul Californiei. Conform AFP, totul s-a produs din cauza unui puştan care s-a jucat cu chibriturile. Nici vărsta şi nici numele băiatului nu au fost date publicităţii de poliţia din districtul Los Angeles.

PIROMAN. Incendiul pe care l-a declanşat acest copil a fost doar unul din cele peste 10 incendii majore izbucnite in luna octombrie in California, care au cuprins peste 2.000 de kilometri pătraţi şi s-au soldat in total cu moartea a 14 oameni şi 2.100 de case distruse. Băiatul se află in prezent sub supravegherea părinţilor săi şi cazul său urmează să fie prezentat procuraturii locale, a precizat o purtătoare de cuvănt a forţelor de ordine, serg. Diane Hecht. Autorităţile au arestat cinci persoane bănuite de incendiere premeditată, dar care nu par să aibă legătură cu vreun incendiu major, şi se află in căutarea altor suspecţi, intre care o persoană despre care se crede că a declanşat in mod intenţionat un foc care a părjolit peste 11.500 de hectare şi 16 case in districtul Orange. A fost promisă de altfel o recompensă de 285.000 de dolari pentru informaţii capabile să ducă la arestarea şi condamnarea unui piroman. Marţi seara tărziu, pompierii reuşiseră să stingă majoritatea incendiilor in proporţie de 90% şi ultimele patru focare erau localizate

×
Subiecte în articol: magazin