x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Diavolul din Kent, consemnat noaptea în casă

Diavolul din Kent, consemnat noaptea în casă

de Anca Aldea    |    16 Iul 2009   •   00:00
Diavolul din Kent, consemnat noaptea în casă

Un britanic în vârstă de 39 de ani a cheltuit 3.500 de lire sterline din banii publici (primiţi sub formă de ajutoare) pentru a-şi implanta coarne, a-şi despica limba, a-şi îmbrăca dinţii canini cu o pereche de colţi din ceramică şi a-şi pune lentile de contact de culoare verde, cu iris alungit, în "stil" reptilian...



0-97030-sun.jpg

"SUNT UN OM NORMAL"

Toate acestea ca să arate ca dracul. Omul a mers până-n-tra-colo încât şi-a schimbat chiar şi numele... din Gavin Paslow în Diablo (Diavol, în limba engleză, n.r.) Delenfer ("de l'Enfer", "din Infern", în limba franceză, n.r.). "Nu este nimic în neregulă cu mine, oamenii nu trebuie să se teamă. Sunt aproape un om normal", a declarat Gavin/Diablo tabloidului The Sun.

Omul a explicat că nu suferă de criza vârstei de mijloc şi că deciziile lui nu au avut legătură cu problemele pe care le are cu soţia sa - britanicul, tată a doi copii, trăieşte separat de femeia lui. Deocamdată, grijile lui Gavin/Diablo sunt cu totul altele: "Nu sunt doar un diavol. Îmi plac alte activităţi, cum ar fi trasul cu arcul. (...) Îmi place să merg cu motocicleta, dar acum trebuie să-mi crestez casca pentru ca cele două coarne ale mele să fie protejate".

COARNE, LIMBĂ DESPICATĂ, COLŢI DE VAMPIR...
Coarnele, care sunt un fel de bile din Teflon introduse sub pielea de pe frunte, l-au costat, în 2007, 200 de lire sterline bucata. În 2008, şi-a înlocuit caninii de sus cu unii din ceramică, foarte ascuţiţi. Despicatul limbii a fost mai ieftin (180 de lire sterline) şi, probabil, mai puţin dureros.

Omul se mândreşte şi cu 29 de tatuaje cu tematici sataniste, precum şi cu 11 piercinguri: "Întotdeauna mi-am dorit să fiu un mic diavol şi am decis să fac asta după ce am găsit informaţiile necesare pe internet". Nici casa bărbatului nu a scăpat de transformări - locuinţa sa din Seasalter (comitatul Kent) este vopsită în trei culor: purpuriu, roşu şi negru.

Urmează o a doua operaţie (prima nu a fost tocmai o reuşită) de unire a lobilor urechilor cu pielea de pe gât pentru a fi cât mai aproape de imaginea atribuită lui satan. Britanicul ia în considerare şi o intervenţie chirurgicală prin care să-şi ridice vertebrele de pe spate, precum şi implantarea unei cozi adevărate, prelevate de la un animal. "Vreau o coadă adevărată. Mi-au spus că nu se poate, dar chirurgia avansează atât de repede încât acest lucru ar fi posibil în câţiva ani", a declarat bărbatul cotidianului britanic The Sun. Ultima grijă a lui Gavin/Diablo este să aibă pe cineva cu care să-şi petreacă viaţa: "Unor femei le place felul în care arăt, dar sunt sigur că multora le displace".
După ce a fost condamnat, în aprilie, pentru fraudă, în iulie un tribunal i-a interzis accesul public între orele 17:00 şi 05:00.

×
Subiecte în articol: lumea