x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dinamo - Lazio: Cribari anunţă că va juca impotriva campioanei Romăniei

Dinamo - Lazio: Cribari anunţă că va juca impotriva campioanei Romăniei

de Ovidiu Ciutescu    |    21 Aug 2007   •   00:00
Dinamo  -  Lazio: Cribari anunţă că va juca impotriva campioanei Romăniei


Dinamo l-a recuperat pe Mărgăritescu pentru manşa retur a turului III preliminar al Ligii Campionilor. Din tabăra romană, Emilson Sanchez Cribari işi bucură tifosi:
Voi fi pe teren la Bucureşti!



Dinamo l-a recuperat pe Mărgăritescu pentru manşa retur a turului III preliminar al Ligii Campionilor. Din tabăra romană, Emilson Sanchez Cribari işi bucură tifosi:
Voi fi pe teren la Bucureşti!

Fundaşul brazilian al echipei Lazio Roma, Emilson Sanchez Cribari, a declarat, luni seară, că ar putea juca in partida din deplasare cu Dinamo Bucureşti, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, informează agenţia Datasport. "Aş putea juca in meciul cu Dinamo. Nu sunt un erou, dar am noroc că totul merge bine. Am primit o lovitură in meciul tur cu Dinamo, dar nu am crezut că poate fi o accidentare gravă. Cănd m-am ridicat in picioare nu vedeam nimic şi au trecut căteva minute pănă mi-am dat seama ce se intămplă", a spus Cribari.

ROMĂNI ABORDABILI. Fundaşul brazilian a afirmat că Dinamo este o echipă abordabilă. "Sunt incă furios pentru ce s-a intămplat in partida tur cu romănii, dar cred că Dinamo este o echipă abordabilă deşi noi nu suntem la capacitate maximă. Nu ştiu ce fel de sezon ne aşteaptă, dar trebuie să fim atenţi la meciul retur cu romănii. Este fundamental să ne calificăm in grupele Ligii Campionilor. Acest lucru ar da moral echipei", a precizat Cribari. Cribari a suferit o intervenţie chirurgicală după fractura de pomete suferită in partida Lazio Roma - Dinamo Bucureşti, scor 1-1, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Returul se va disputa in 28 august, la ora 22.00, pe Stadionul Naţional din Complexul Sportiv Lia Manoliu, iar căştigătoarea dublei manşe se va califica in grupele Ligii Campionilor.

×
Subiecte în articol: magazin dinamo ligii campionilor cribari