x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Divorţul Columbenilor: Copilul râmâne în custodia lui Irinel

Divorţul Columbenilor: Copilul râmâne în custodia lui Irinel

28 Feb 2011   •   11:37

Update: Judecătoria Buftea a decis ca micuţa Irina să râmână, deocamdată, în custodia tatălui.

Printr-o decizie neobişnuită pentru justiţia română, fetiţa în vârstă de cinci ani va râmâne în grija lui Irinel Columbeanu până la pronunţarea divorţului.

Instanţa a mai hotărât ca domiciulul fetiţei să fie casa de la Izvorani.
Decizia de astăzi este atacabilă în decurs de cinci zile, avocata Monicăi Columbeanu declarând că va înainta recurs în cursul zilei de mâine.

Custodia Irinei a fost dezbătută în faţa instanţei după ce  Monica Columbeanu a invocat ordonanţa preşedinţială, o procedură de urgenţă prin care mama poate primi custodia copilului până la pronunţarea divorţului.
Primul termen al divorţului soţilor Columbeanu este pe 21 martie.

Irinel Columbeanu a declarat că Monica nu l-a informat că va începe acţiunea de divorţ. "Am aflat din presă că a depus divorţ, ca şi de existenţa acestei cereri de ordonanţă preşedinţială.”

Întrebat dacă Monica a precizat în cerere unde ar putea să o crească pe Irina, Columbeanu a făcut o declaraţie ironică. "Luându-ne după acte, probabil că o s-o crească la cabinetul avocatei ei".

Columbeanu a declarat, în exclusivitate la emisiunea "Sinteza Zilei", că ştie de ce este în stare în stare Monică şi că nu îi este frică de ce ar putea face ea, ci de consilierii ei.


×