x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun DJ Wanda va lipi pe masinile prietenilor stickere cu titlul noii sale piese

DJ Wanda va lipi pe masinile prietenilor stickere cu titlul noii sale piese

de Cosmina Stoicescu    |    19 Iun 2012   •   11:33
DJ Wanda va lipi pe masinile prietenilor stickere cu titlul noii sale piese

Dj Wanda si-a convins prietenii sa o lase sa le lipeasca stickere pe masinile personale. Non-conformista artista a comandat nu mai putin de 50 de astfel de abtibilduri cu mesajul “One Big Love' care vor fi lipite pe automobile de lux. Mesajele de pe stickere reprezinta titlul noii sale piese 'One Big Love'.

'Prima masina care poarta acest mesaj este cea a prietenei mele Andreea. Am decis ca un astfel de mesaj trebuie scos in strada, in trafic si astfel voi lipi aceste stickere pe masinile prietenilor mei. Cand am lansat primul single am oprit traficul in Dorobanti cu un autobuz englezesc, astfel ca aceste actiuni iesite din comun ma caracterizeaza', declara DJ Wanda.

,,Prima piesa am lucrat-o impreuna cu Smiley si s-a numit I Wanna Be Loved pentru ca asta imi doream atunci, sa fiu iubita! Si s-a intamplat! Am avut o relatie de doi ani cu un medic chirurg, o iubire frumoasa care s-a stins. Pentru noul single, One Big Love, ce va fi lansat saptamana viitoare, am colaborat cu producatorul Ciprian Robu, dar si cu mai multi muzicieni din Londra', declara Wanda.

Cu toate ca a avut parte de dezamagiri in dragoste, DJ Wanda inca mai crede intr-o mare iubire, fapt ce a inspirat si 'One Big Love'. 'Noua piesa poarta un mesaj aparte, si anume ca fiecare poveste de dragoste este o calatorie si nu o destinatie. O calatorie a inimii. Tulburata la inceput, vesela la mijlocul povestii si zdrobita sau usurata la final, depinde de fiecare individ in parte. Dragostea are atat de multe forme de exprimare: de familie, de copii, de oameni, de tot ce ne inconjoara! S-a scris, s-a cantat, s-a pictat si s-a povestit', declara DJ Wanda.

×