x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Docrnentar - Aventurile lui Cousteau

Docrnentar - Aventurile lui Cousteau

de Raluca Grintescu    |    08 Dec 2006   •   00:00
Docrnentar - Aventurile lui Cousteau

Porneste cu National Geographic Channel in explorarea unor locuri spectaculoase

Porneste cu National Geographic Channel in explorarea unor locuri spectaculoase

Cousteau si colegii sai se indreapta catre insulele de NV ale Arhipelagului Hawaii, o calatorie de 1.900 de kilometri de la Honolulu spre Kure, una dintre cele mai indepartate si nevizitate insule din lume. Aici, ei descopera populatii variate de creaturi salbatice, atat deasupra, cat si dedesubtul oceanului, si studiaza lupta acestor specii pentru supravietuire, precum si efectele devastatoare ale poluarii, minelor, pescuitului si dezvoltarii umane.

AVENTURI. Folosind tehnologie de ultima ora, Cousteau si echipajul sau de scufundare studiaza ecosistemele exotice si intalnesc locuitorii prietenosi sau fiorosi din adancurile oceanului. O surpriza placuta este "vocea" naratorului, nimeni altul decat Pierce Brosnan! Locatiile de diving din Marea Rosie au fost recent votate drept cele mai bune locuri din lume pentru scuba diving (scufundari) de cititorii revistei Dive. Nenumarate specii de animale si plante subacvatice traiesc in preajma unor adevarate ziduri de corali, care pot atinge inaltimi de 90 de metri sau chiar mai mult. Mai este de mirare ca Marea Rosie era locul preferat al lui Jacques Cousteau pentru aventurile sale subacvatice?

INFO
Telespectatorii fac programul Discovery
Mai aveti doua zile pentru a va vota programul preferat la Discovery Channel. Pe site-ul www.discovery.ro aveti la dispozitie 100 dintre cele mai indragite documentare. "Da Vinci decodificat", "Atlas Discovery", "Motociclete americane" sau "Vanatorii de mituri" sunt doar cateva dintre titlurile din care puteti alege. Programele cu cel mai mare numar de voturi vor fi difuzate in saptamanile de dupa votare, in perioada 11-15 decembrie si 18-22 decembrie, intre orele 19:00 si 21:00.
Mai mult decat atat, toti cei care doresc sa viziteze site-ul www.discovery.ro si sa ia parte la vot vor avea sansa de a castiga un premiu din partea Discovery Channel - un set de cadouri cu totul deosebite. Mecanismul este foarte simplu: vizitati site-ul, alegeti unul dintre programe si lasati datele dvs. de contact. Cadourile vor fi daruite primilor 50 de utilizatori, cei mai rapizi si care vor furniza datele de contact corecte.
Persoanele care vor vota intre 11 si 17 decembrie isi vor putea urmari programele preferate in perioada 18-23 decembrie, iar cei care vor vota intre 18 si 24 decembrie vor urmari programele respective in perioada 25-29 decembrie. (A.V.P.)

×