x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Documentar - Somnambuli periculosi

Documentar - Somnambuli periculosi

de Raluca Grintescu    |    26 Ian 2007   •   00:00
Documentar  -  Somnambuli periculosi

Pot fi condamnati la inchisoare "lunaticii" criminali? In somn, unii oameni pot manca. Altii isi bat nevestele. Exista si o categorie care face sex in timpul somnului. Insa pot oamenii comite crime atunci cand dorm? Un barbat a recunoscut ca a condus la volanul unei masini o distanta de 20 de kilometri in timp ce dormea, iar un altul a admis ca si-a omorat cu bestialitate soacra. Un alt barbat si-a injunghiat nevasta de 44 de ori inainte de a o arunca in piscina din fata casei sale. Stiinta somnului n-a reusit inca sa dea de cap actiunilor somnambulilor, ci doar sa expuna lucrurile pe care oamenii pot sa le intreprinda in timpul somnului. O intrebare insa apare pe buzele tuturor: "pot fi condamnati la inchisoare somnambulii criminali"? Cunoaste-l pe unul dintre criminalii acuzati si urmareste ancheta incitanta "Real? Somnambuli Criminali", difuzata in premiera la 27 ianuarie, de la ora 23:00, pe National Geographic Channel, ale carei rezultate te-ar putea tine treaz toata noaptea.
  • National Geographic - Real? somnambuli criminali - Documentar: Sambata, 23:00

    TRANSPLANT DE AMINTIRI. Memoria si emotiile umane sunt puse sub semnul intrebarii intr-un documentar difuzat de postul Discovery Channel, de la ora 21:00, care arata ca persoanele carora li se transplanteaza organe primesc totusi ceva mai mult de la donator. Exista cazuri in care pacienti carora li s-au efectuat transplanturi de organe (in special transplant de inima) sa preia memoriile celulare ale donatorilor, astfel ca amintiri, comportamente, preferinte si obiceiuri ale donatorilor sa se transmita beneficiarilor transplanturilor.
  • Discovery - Transplant de amintiri - Documentar: Marti, 21:00

    MAI MULT DECAT TRASNITE. Crezi in dragoste la prima vedere? Documentarul "Experimente trasnite", difuzat de National Geographic Channel, de la ora 22:00, iti demonstreaza de ce "indragosteala" tine mai mult de chimie si mai putin de romantism. De asemenea, vei afla cum sa construiesti cel mai tare castel de nisip - apa este secretul. Seria experimentelor trasnite continua, de la ora 22:30, cu lucruri din viata de zi cu zi. Astfel, vei afla cum poti transforma berea rece in gheata in doar cateva secunde. In plus, vrei sa devii mai prietenos cu mediul inconjurator? Atunci afla de ce ar trebui sa consumi gandaci in loc de carne de vita.
  • National Geographic - Experimente trasnite - Documentar: Vineri, 22:00 si 23:00
  • ×