x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Doi deţinuţi au evadat din penitenciarul Vaslui

Doi deţinuţi au evadat din penitenciarul Vaslui

de Veronica Micu    |    05 Iun 2008   •   00:00

13:00 •  Gheorghe Dima şi Vasile Stafie, închişi pentru furt în Penitenciarul cu Regim Închis Vaslui, au evadat în această dimineaţă de la un punct de lucru. Deţinuţii se aflau pe un cîmp din apropierea penitenciarului, unde prestau munci agricole, sub pază, alături de alţi zece deţinuţi.

Gheorghe Dima şi Vasile Stafie, închişi pentru furt în Penitenciarul cu Regim Închis Vaslui, au evadat în această dimineaţă de la un punct de lucru. Deţinuţii se aflau pe un cîmp din apropierea penitenciarului, unde prestau munci agricole, sub pază, alături de alţi zece deţinuţi.

 

PRIN PĂDURE. Cei doi deţinuţi, ambii în vîrstă de 24 de ani, au fugit cel mai probabil prin pădurea din apropierea Penitenciarului.După ce a constatat dispariţia, gardianul a anunţat conducerea Penitenciarului. "Conducerea unităţii a intrat în alertă formând grupe operative care să-i caute pe cei doi deţinuţi. A fost izolată pădurea, fiind căutaţi în special în punctele cheie unde s-ar putea ascunde. Cei 12 deţinuţi erau supravegheaţi conform legii de un singur gardian fără armament, ceea ce probail i-a determinat pe deţinuţi să şi fugă",  a declarat  Eusebiu Brânză, purtătorul de cuvânt al Penitenciaruului Vaslui. Conducerea penitenciarului a anunţat Poliţia şi Jandarmeria, iar cele două insituţii au mobilizat zeci de cadre în zona unde cei doi au evadat.

×
Subiecte în articol: magazin detinuti