x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Donaţie - Pamela şi-a vîndut chiloţii folosiţi

Donaţie - Pamela şi-a vîndut chiloţii folosiţi

08 Mai 2008   •   00:00
Donaţie - Pamela şi-a vîndut  chiloţii folosiţi

Pamela Anderson şi-a vîndut la licitaţie mai multe articole de lenjerie intimă... folosite, relatează Rompres. Fosta eroină din Baywatch a dorit astfel să scape de obiectele de care nu mai are nevoie din casa închiriată în Malibu.

Pamela Anderson şi-a vîndut la licitaţie mai multe articole de lenjerie intimă... folosite, relatează Rompres. Fosta eroină din Baywatch a dorit astfel să scape de obiectele de care nu mai are nevoie din casa închiriată în Malibu. Printre lucrurile vîndute s-au mai numărat becuri uzate, un aparat roz de exerciţii pentru muşchii fesieri şi diverse jucării pentru copii. Licitaţia a avut loc într-o parcare publică, mulţi fani ai vedetei îngrămădindu-se să cumpere cîte ceva sau cel puţin să o vadă pe Pamela. Actriţa a mai reuşit să vîndă o maşină de golf şi un televizor cu ecran plat. Toţi banii adunaţi vor fi donaţi organizaţiei PETA. (A.V.P.

 

 

 

Audrey Tautou, imaginea Chanel No. 5

Audrey Tautou, cunoscută pentru rolurile sale din “Amelie” şi “Codul lui DaVinci”, va fi noua imagine a parfumului Chanel No. 5 începînd de anul viitor. Actriţa franceză o va înlocui astfel pe Nicole Kidman, actuala imagine a celebrului brand. Tautou (29 de ani) va colabora pentru campania Chanel No. 5 cu regizorul Jean-Pierre Jeunet, care va regiza un scurtmetraj, în stilul celui produs de regizorul Baz Luhrman cu tema “Moulin Rouge”, în care a apărut Nicole Kidman. Actriţa va interpreta rolul faimoasei Gabrielle “Coco” Chanel într-o producţie franceză, intitulată “Avant Chanel”, în regia lui Anne Fontaine, care prezintă viaţa designerului înainte
de a cunoaşte faima. (A.V.P.)

 

 

 

Dresură - Peşte învăţat să joace fotbal şi baschet

Dean Pomerleau (41 de ani), din Los Angeles, şi-a dresat atît de bine peştele din acvariu, încît acesta ştie acum să joace fotbal, baschet şi chiar să danseze, relatează Ananova. Comet, un caras auriu, mai ştie să sară printr-un inel, să facă slalom printre mai multe bastonaşe şi să împingă o mică minge de rugbi ca şi cum ar înscrie un eseu. “Ceea ce am făcut eu este dovada faptului că peştii sînt mai inteligenţi decît cred oamenii. Cu instrumentele potrivite şi cu promisiunea unui premiu comestibil, peştii pot învăţa foarte repede trucuri complexe”, a declarat dresorul. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: magazin