x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dragoste confort III

Dragoste confort III

01 Dec 2006   •   00:00
Dragoste confort III

Relatiile care nu se asfixiaza in garsoniera promit! De la iubirea exprimata in pofte carnale pana la tandreturi mieroase si amoruri platonice, dragostea imbraca multe chipuri si se consuma intr-o gama extinsa de feluri.

Punctul pe G

Relatiile care nu se asfixiaza in garsoniera promit! De la iubirea exprimata in pofte carnale pana la tandreturi mieroase si amoruri platonice, dragostea imbraca multe chipuri si se consuma intr-o gama extinsa de feluri.

TRIBULATII. De pilda, dragostea adolescentina - care se caracterizeaza de obicei prin excitarea tuturor simturilor din cauza de noutate a senzatiilor pe care le starneste apropierea fizica dintre persoane de sex opus. Se consuma fara oprelisti, pe bancile din parc, in curtile liceelor, in troleibuze, cu sprijinul neprecupetit al barelor de siguranta care previn prabusirea in extaz a trupurilor entuziaste.

AREST. Dragostea adulta intervine atunci cand nu-ti mai arde de babardeli furisate, de nebunii facute-n ciuda parintilor care te cauta innebuniti pe la scoala in timp ce tu te dedai sagalnic la saruturi frantuzesti prin cine stie ce cotloane. Atunci cand incepi sa te gandesti la sensibila chestiune care se cheama "o relatie serioasa" - adica un parteneriat bazat pe fidelitate incontestabila, un cont comun de economii si o locuinta. Care locuinta e de cele mai multe ori prohibitiva pentru implinirile spirituale si erotice. Din cauza de costuri.

Fireste ca tot omul care simte nevoia de afectiune se va zvarcoli in chinuri ca sa puna totusi macar de-o garsoniera confort III. Si, cand o are, sa respire usurat si sa-si vada linistit de inceputul unei vieti de invidiat. Desigur, a hali costita afumata in timp ce colegul de viata doarme langa tine e o perspectiva de invidiat. A primi musafiri in sufrageria in care-ti usuci rufele e iarasi o chestiune remarcabila. Precum e la fel de deosebit ca ea sa suporte meciul cu Steaua ori ca el sa indure, de comun acord, un film de duh pe Hallmark.

Si asta in vreme ce toti avutii care detin o astfel de asezare incep sa turuie despre cat e de necesar traiul impreuna, despre cum abia atunci incepi sa te descoperi cu bune si cu rele... bla-bla-uri de cunoscatori, cica. Desigur ca-ncepi sa te cunosti. Chiar la nivel de precizie: de vreme ce in garsoniera ta e chiar asa, ca la puscarie. Cum ar veni, hai sa ne ucidem dragostea intr-o garsoniera, prin fierbere in suc propriu. Si daca rezista pana cand ne mutam la doua camere inseamna ca suntem facuti unul pentru celalalt!
ANUSKA

Patriarhatul la apus
Asa cum cel mai bun prieten al omului, ca specie, e cainele, si asa cum cel mai bun prieten al barbatului e, mai nou, computerul sau vehiculul personal pe care-l bibileste precum proaspata mamica poponeata nou-nascutului, dupa baie - si femeia trebuie sa aiba un prieten bun. Cum ar fi un vibrator. Dat fiind ca satisface o serie de necesitati pe care barbatul a ales sa nu le poata implini. Si, mai mult, nici nu te tradeaza, nu te-mbolnaveste si e mereu disponibil atunci cand vrei tu. Desigur ca o conditie esentiala este sa depaseasca - macar cu putin - dimensiunile si performantele la care tu te-ai declara in mod normal multumita. Asta ca sa poti surade satisfacuta ca exista cineva (insufletit artificial, pe baza de baterii) care a reusit sa te surprinda. As recomanda, de asemenea, sa nu se citeasca de-a fir a par instructiunile de utilizare. Pe de o parte, pentru ca ar semana prea mult cu un contract intre doua parti si, pe de alta parte, pentru ca s-ar duce vraja. Ar disparea misterul. Pai nu-i mai bine ca de fiecare data cand il folosesti si apesi din greseala nu stiu care butonas nastrusnic sa descoperi ca te furnica mereu in alta parte? In plus, cred ca barbatii ar incepe sa roiasca in jurul tau daca ar afla de existenta amicului surogat - macar pentru a-ti dovedi ca ei sunt mai buni. Ceea ce ar fi destul de dificil de demonstrat, pentru ca in mod cert ei ar dori sa-si dovedeasca superioritatea naturala exact in acel moment al zilei cand prietenul artificial stie ca nu e prudent sa iasa din cutiuta lui si sa-si fluture capsorul umflatel sau, dimpotriva, ar vrea sa-ti arate repede-repede ce are el mai bun de aratat - cand de fapt exact preludiul pe care biata jucarie nu ti-l poate oferi se lasa asteptat. Pentru ca desteptul biped are falsa impresie ca trebuie sa-si arate superioritatea punand la bataie fix instrumentele de care dispune si jucarioara prietenoasa care ameninta, impreuna cu tehnica de-nsamantare artificiala - patriarhatul!
×