x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dragostea nu mai vine calare

Dragostea nu mai vine calare

26 Ian 2007   •   00:00
Dragostea nu mai vine calare
Punctul pe G

Cavalerii de odinioara si primatele de astazi. "Moda cavalerilor curtenitori a apus". Nu-i opinie proprie, ci rezultatul aritmetic al parerilor impartasite de unii si de altii. Invatatura care se desprinde, asadar, e ca fetele care inca mai viseaza la printi pe cai albi si cu stele-n frunti ar face bine sa-si achizitioneze in regim de urgenta ceasuri desteptatoare ultraperformante.

LA-NDEMANA. Cum ziceam, domnii nu te mai curteaza in ziua de azi. Nu-ti mai aduc flori, nu-ti mai trimit scrisorele, nu mai stau la taclale cu tine ca sa faceti planuri de viitor si nici nu discuta ore-n sir despre garderoba ta si despre bijuteriile care s-ar potrivi, urmand ca la urmatoarea intalnire ei sa ti le daruiasca doar asa, ca sa vezi cat de mult insemni tu. Pentru ca nu, nu insemni mare lucru, de vreme ce oricand gasesc alta pe care sa o multumeasca mai putin, doar pentru ca cel dinainte era chiar mai scartar ca tine.

ETAPE. De asemenea, domnii nu mai cauta astazi idile si povesti de dragoste. In general, in adolescenta se cauta fetele dispuse sa-si inceapa viata sexuala si cu care se incheie deci un fel de contract tacit in care se justifica intalnirile prin speranta experimentarii coitului. Intre 20 si 30 de ani fetele frumoase ca din calendar scoase sunt la mare cautare, pentru ca iti cresc valoarea ca barbat in ochii celorlalti de teapa ta, in sensul in care se pare ca "ai cu ce", daca asa o "bucata" se-nvarte pe langa tine. Desigur, dupa 30 de ani, barbatul trece printr-o faza acuta, in care cauta innebunit femeia ideala care sa-i creasca lui copiii si care sa-i fie alaturi toata viata, in gospodarie. Dupa ce o gaseste, o ia. Si uite-asa ajunge pe la 40 de ani. Apoi goana dupa fetiscane tinerele incepe iar, in forta, pentru ca, nu-i asa, barbatul la varsta aia trebuie stimulat cumva, ca sa nu-si ingroape complet stima de sine. Doar n-o s-o duca pe nevasta-sa la iesirile ocazionale cu partenerii de lucru?! Sigur ca nu. Intre timp, nevestele de-acasa se-ntreaba de ce naiba nu si-or fi cumparat la timp un ceas desteptator, pe de o parte, iar pe de alta parte isi freaca mainile de extaz, caci, se vede treaba, nici amaratele care le fac sluj barbatilor lor pe la mese oficiale - doar, doar le-or starni sentimente si reactii medievale - nu au un ceas desteptator...

×