x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Drama celui mai fricos câine din lume. Vezi ce îl sperie

Drama celui mai fricos câine din lume. Vezi ce îl sperie

06 Dec 2011   •   15:25
Drama celui mai fricos câine din lume. Vezi ce îl sperie

Un catel Border Collie ar putea fi numit cel mai fricos caine din lume deoarece ii este teama sa fie singur, se sperie de pisici, nu vrea sa se plimbe cand e intuneric si isi musca unghiile, scrie Daily Mail.

Bentley are monofobie, anxietate care a aparut in urma decesului stapanului sau. Din pacate, al doilea stapan nu a reusit sa faca fata fricilor catelului, blanosul ajungand la un adapost din Kenilworth, Warwickshire.

Bentley are sase ani si este mai mare decat cainii Border Collie care au aceeasi varsta cu el. Cand ramane singur, catelul este atat de speriat incat se ascunde dupa canapea, iar pentru a nu-si musca unghiile poarta incaltaminte speciala.

"Bentley este ingrozit de pisici, iar cand este stresat, cand este lasat singur sau cand este in intuneric, isi musca unghiile", a spus Sandra Wilson, managerul adapostului.
Cand este inconjurat de oameni, comportamentul catelului se schimba. Bentley devine un patruped normal, devine energic si nu mai are nicio nesiguranta.

"Cautam un camin iubitor unde cel putin un membru al familiei sa fie acasa ziua si seara. Bentley adora compania oamenilor. Are nevoie doar de a doua sansa", a declarat Sandra Wilson.

Helen Barlow, care l-a ingrijit pe Bentley a spus ca problemele catelului au inceput dupa ce stapanul sau a murit si l-a lasat singur. "Cainii se ataseaza foarte tare de oameni iar acum Bentley este ingrozit ca de fiecare data cand cineva pleaca din camera unde e el, nu se mai intoarce", a marturisit Helen. (L.I.)

×
Subiecte în articol: frica teama stapan catel border collie