x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun După caracatiţa Paul urmează "Porcul paranormal". Rezultatele de la Euro 2012 vor fi prezise de "un porc oracol, un adevărat porc ucrainean"

După caracatiţa Paul urmează "Porcul paranormal". Rezultatele de la Euro 2012 vor fi prezise de "un porc oracol, un adevărat porc ucrainean"

18 Mai 2012   •   16:48
După caracatiţa Paul urmează "Porcul paranormal". Rezultatele de la Euro 2012 vor fi prezise de "un porc oracol, un adevărat porc ucrainean"
Un porc, aparent cu puterni paranormale, va prelua sarcinile pe care le-a avut caracatita Paul, in 2010, in timpul Campionatului European de fotbal.
Consiliul orasului Kiev a anuntat ca porcul, al carui nume nu a fost dat publicitatii, va furniza predictii in fiecare zi, la ora patru, pe durata desfasurarii campionatului.
"Este un porc oracol unic, un adevarat porc ucrainean, un porc paranormal care cunoaste misterele fotbalului", se precizeaza intr-un comunicat al municipalitatii. "In fiecare zi, la ora 16:00, va prezice rezultatele meciurilor urmatoare".
Caracatita Paul, care intre timp a murit, a devenit faimoasa in timpul Campionatului Mondial din 2010, reusind sa ghiceasca castigatoarea in cazul tuturor celor sapte meciuri jucate de gazda Germania, precum si castigatoarea finalei.
Caracatitei i se punea mancare in doua custi, fiecare purtand numele echipelor care urmau sa joace. Paul a preferat de fiecare data cusca purtand numele echipei castigatoare.
Caracatita Paul a avut, de-atunci, multi epigoni. O broasca testoasa cu doua capete, botezata Magdalena, a fost folosita, anul trecut, la Campionatul Mondial de hochei din Slovacia.
De asemenea, un oposum sasiu, pe nume Heidi, a fost folosit de o televiziune germana pentru a prezice castigatorii premiilor Oscar.

×