x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ea este fata cu cel mai lung păr din lume! Rapunzel din Brazilia vrea să se tundă pentru 5.000 de euro (VIDEO)

Ea este fata cu cel mai lung păr din lume! Rapunzel din Brazilia vrea să se tundă pentru 5.000 de euro (VIDEO)

21 Mar 2012   •   10:30
Ea este fata cu cel mai lung păr din lume! Rapunzel din Brazilia vrea să se tundă pentru 5.000 de euro (VIDEO)

Printesa Rapunzel are un corespondent in realitate. Brazilianca Natasha Moraes de Andrade, in varsta de 12 ani, care nu s-a tuns niciodata, are un par a carui lungime ajunge la 1,60 metri.

Natasha petrece patru ore pe saptamana ca sa-si spele podoaba capilara si o ora si jumatate zilnic ca sa-l perieze, potrivit Daily Mail.

Mama copilei, Catarina Moraes de Andrade, le-a povestit jurnalistilor britanici ca apropiatii i-au spus sa nu o tunda pe Natasha. Insa acum, din cauza faptului ca parul o impiedica pe micuta in activitatile cotidiene, devenind practic prizoniera acestuia, Natasha a hotarat sa-si taie parul, nu inainte insa de a gasi un cumparator generos. Nu mai putin de 5.000 de euro doreste sa primeasca in schimbul podoabei capilare.

"In acest moment este ca un prizonier. Nu face decat sa mearga la scoala si sa vina acasa. Nu poate face nimic altceva, un sport, de exemplu. Profesorii mi-au spus ca Natasha ar trebui sa se tunda pentru a putea a-si putea trai copilaria asa cum o fac fetele de varsta ei. In plus, oamenii nu fac decat sa se holbeze la ea si vor sa-i atinga parul", a declarat mama fetei.

Cel mai lung par din lume, omologat de Cartea Recordurilor, masoara 5,63 metri si ii apartine chinezoaicei Xie Qiuping.

×