x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ei sunt mondenii

Ei sunt mondenii

18 Mai 2007   •   00:00

Doamnelor şi domnilor, Mirela Zeţa, Andreea Grămoşteanu, Dragoş Stoica şi Mihai Bendeac dau culoare vieţii in fiecare seară de marţi

Doamnelor şi domnilor, Mirela Zeţa, Andreea Grămoşteanu, Dragoş Stoica şi Mihai Bendeac dau culoare vieţii in fiecare seară de marţi.

Atenţieeeeee, motor! "Băi hahalelelor care sunteţi halarere! Bănele, ce e curvăsăraia asta la mine la echipă?!", spune Gigi Becali, alias Dragoş Stoica. Actorul il interpretează pe Becali de două sezoane, de cănd "Mondenii" rulează la Prima TV. Insă patronul din Ghencea este doar unul dintre personajele cărora le dă viaţă Dragoş Stoica. "Incerc să-i redau fiecăruia ticurile de pe ecran. In general, personajele pe care le facem sunt apariţii repetate la tv şi nu vreau să le parodiez mai mult decăt se parodiază ele insele", spune Dragoş.

"Ce ţi-am făcut, bre nea Gigi, de te iei de mine?", zice Bănel de "Prima TV". "L-am ales pe Bănel intrucăt el era cel mai profitabil din punct de vedere dramatic", dezvăluie Mihai Bendeac motivul pentru care il interpretează pe mijlocaşul Stelei. De altfel, spune actorul, Bănel este reprezentarea romănească a visului american. "Ştefani, undi ai fost păni la ora aiasta?", intreabă Andreea Marin, interpretată de Mirela Zeţa. Actriţa a povestit că oamenii simpli de pe stradă o asociază cel mai bine cu Zăna Surprizelor, cu toate că acesta este doar unul dintre personajele interpretate in "Mondenii". "Pentru că şi eu sunt brunetă şi fizic semăn cu Andreea, insă nu pot să spun că pe ea o joc cel mai bine. Insă cel mai greu de interpretat este Elena Udrea, pentru că nu e foarte văzută in destul de multe situaţii. Imi este greu să mi-o imaginez făcănd una sau alta, insă pănă la urmă reuşesc şi incerc să-i dau culoare."

DIFICIL. "Domnu Vadim, vreau să fac pipi", zice Miţura. "Este foarte greu de interpretat personajul Miţura Arghezi. De la imbrăcat, de la machiat, de la lumină, totul este greu la acest personaj", ne-a povestit Andreea Grămoşteanu.

,,Bănel a plecat de jos şi a ajuns să căştige foarte mulţi bani pe munca lui. Este genul de om care, deşi nu are şcoală, poate să spargă multe bariere etnice intre romăni şi ţigani"

Mihai Bendeac

,,Cu unele personaje ne-am obişnuit atăt de tare, pentru că le-am interpretat incă de la inceput, incăt au devenit reflexe. Iar pentru cele noi am nevoie de o documentare in prealabil"

Andreea Grămoşteanu

×
Subiecte în articol: cover story