x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun El va fi următorul Superman!

El va fi următorul Superman!

31 Ian 2011   •   09:37
El va fi următorul Superman!

Actorul britanic Henry Cavill va fi noul Superman, pe care-l va întruchipa în al şaselea film ce-l are ca personaj principal pe supereroul modern. El este cunoscut îndeosebi din mini-seria istorică "Dinastia Tudorilor", unde l-a interpretat pe Charles Brandon, duce de Suffolk.

Alegerea sa în rolul Omului de Oţel face ca cei mai mari eroi americani să fie interpretaţi de actori englezi: Andrew Garfield a primit rolul lui Spider-Man, iar Christian Bale filmează pentru al treilea Batman.

Cavill, 27 de ani, provine dintr-o familie cu cinci copii şi a început şcoala în localitatea natală Jersey, Channel Islands. A mers apoi la Stowe School, Bucks, unde a apărut în mai multe piese. 'Când eram mic, primul meu rol a fost într-o piesă la şcoala primară. Toţi părinţii au venit la mine şi mi-au spus +Eşti mare+. A fost cu totul şi cu totul neaşteptat. Am învăţat să iubesc cu adevărat scena', spune Cavill.

Noul "Superman" va fi regizat de Zack Snyder, lansarea urmând să aibă loc în decembrie 2012, la 34 de ani după ce primul Superman l-a făcut vedetă pe Christopher Reeve, informează The Telegraph, citat de Agerpres.

Snyder a spus, referindu-se la film: "În panteonul supereroilor, Superman este cel mai celebru, fiind universal valabil, iar eu sunt onorat să particip la revenirea lui pe marele ecran". Regizorul a adăugat că Henry Cavill este "alegerea perfectă pentru a îmbrăca hainele personajulu"'.

Sursa foto: justjared.buzznet.com

×