x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Eric Besson renunţă la burlăcie

Eric Besson renunţă la burlăcie

13 Sep 2010   •   00:00

Eric Besson, ministrul francez al imigraţiei, s-a căsătorit duminică seara la Paris cu partenera sa, Yasmine Tordjman, potrivit site-ului săptămânalului L'Express, citat de Agerpres.



Ceremonia a avut loc în cea mai strictă intimitate şi a fost oficiată de fosta sa colegă de cabinet Rachida Dati, primar al arondismentului 7 şi eurodeputat.

Ministrul declarase anterior că a schimbat data şi locul căsătoriei. Prevăzută iniţial pentru 16 septembrie, ceremonia risca să fie perturbată de membrii mai multor grupuri de pe Facebook, decişi să o bruieze.

"Am decis să schimb data şi locul căsătoriei pentru a o readuce la ceea ce n-ar fi trebuit niciodată să înceteze să fie, adică o chestiune exclusiv privată", explicase Besson pentru AFP.

Imediat s-a vorbit despre o căsătorie la Roma, primarul capitalei italiene, Gianni Alemanno, propunându-i vechiului său prieten să îl găzduiască şi oficieze ceremonia. Este însă posibil ca aceasta să fi fost doar o pistă falsă care a permis îndepărtarea curioşilor, notează sursa menţionată.

×
Subiecte în articol: lumea