x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Farse celebre

Farse celebre

de Raluca Grintescu    |    07 Apr 2006   •   00:00
Farse celebre
MAGAZIN
BIG BEN. 1980. Postul de televiziune BBC a anuntat ca Big Ben-ul se va transforma intr-un ceas digital pentru a fi in concordanta cu orele lumii. Numerosi ascultatori au protestat. Mai mult, serviciul japonez BBC a anuntat ca va pune in vanzare ceasul cu limbi la primul ascultator.

EURO. In 1999, BBC Radio 4 a anuntat ca imnul national britanic ("God Save the Queen") va fi inlocuit cu un imn european cantat in germana. Noul imn, difuzat de radio, s-a folosit de extrase din Beethoven si a fost cantat de elevii unei scoli germane. Se pare ca asistentul Printului Charles a sunat la radio sa ceara o copie a noului imn.

LENIN. In 1995, publicatia Irish Times a publicat o stire in care corporatia Disney se afla in negocieri cu guvernul Rusiei pentru cumpararea corpului mumificat al liderului Vladimir Lenin. Din motive personale, Disney doreste sa mute corpul si mausoleul in noua locatie Euro Disney unde va avea parte de un "tratament cu lumini stroboscopice". De asemenea, tricouri cu Lenin vor fi puse in vanzare.

TATUAJE. In 1994, radioul National Public a anuntat ca unele companii precum Pepsi sponsorizeaza tineri pentru a-si tatua urechile cu logo-urile firmei. Astfel, doritorii vor primi un discount pe viata de 10% din produsele companiei respective. Se pare ca o mare parte din tineri a raspuns entuziasmata de oportunitatea afacerii.

MARADONA. In 1988, ziarul sovietic Izvestia a transmis ca starul fotbalului argentinian, Diego Maradona, se afla in negocieri pentru a se alatura echipei Spartak Moscova. Suma aflata in joc este de 6 milioane de dolari. Toate agentiile de presa au "inghitit" pacaleala, transmitand mai departe stirea.

×