x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Fecundeaz-o pe Nicoleta!" sau cronica unei sarcini anunţate

"Fecundeaz-o pe Nicoleta!" sau cronica unei sarcini anunţate

21 Feb 2011   •   13:09
"Fecundeaz-o pe Nicoleta!" sau cronica unei sarcini anunţate
152981-nicoleta-luciu.jpgViaţa şi moartea fac rating şi vând presa, în general. Sarcina, pozatul cu burta la gură, boala, agonia pe patul de spital şi chiar coborârea sicriului vreunei personalităţi în groapa proaspăt săpată, în direct la Ştirile de la ora 19:00, sunt hălci zemoase pentru publicul pofticios să molfăie cărniţă de vedetă, din fotoliul călduţ de acasă. Şi pentru că nu sunt destul de mulţi bolnavi, muribunzi şi nici gravide – persoane publice, cu nemiluita, se scriu (ne)ştiri de senzaţie... aşa, preventiv!

Nicoleta Luciu va concepe următorul copil la Miami sau la Barcelona, adică în locurile unde cică ar avea de gând să plece în concediu cu partenerul ei, Zsolt Csergo.

Sursa citată de tabloide este (comod, nu-i aşa?) - un apropiat al cuplului.
"La sfârşitul lunii martie, Zsolt şi Nicoleta şi-au programat o escapadă, având un scop precis: să conceapă cel de-al doilea copil. Nicoleta este bucuroasă pentru că are voie să rămână însărcinată. Aceasta va fi prima lor vacanţă în doi de când s-a născut Zsolt Jr. Încă nu s-au hotărât asupra destinaţiei, variantele pe care le iau în calcul fiind Miami şi Barcelona", a dezvăluit sursa anonimă.

Şi totuşi, neştirea nu e completă, ceea ce ne dă speranţe că este doar începutul unei mici campanii de presă ce s-ar putea intitula "Fecundeaz-o pe Nicoleta!” Oare perioada concediului va fi aleasă în funcţie de perioada de fertilitate a Nicoletei? Zsolt va face un mic antrenament înainte de acest moment crucial? Şi-a luat Luciu desuuri noi în cinstea împreunării din care ar trebui să rezulte zigotul? Dar mai ales, ce tabloid va trimite în camera viitorilor din nou părinţi nişte paparazzi care să surprindă momentul ... însărcinării?

×