x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fetiţă de 8 ani dispărută în Bihor

Fetiţă de 8 ani dispărută în Bihor

08 Iun 2010   •   00:00

IPJ Bihor anunţă, printr-un comunicat de presă că "luni, 7 iunie a.c., în jurul orei 10:00, familia minorei FEKETE ZORIŢA ADRIANA, zisă "BIANCA", de 8 ani, din comuna Dobreşti, sat Dobreşti, judeţul Bihor, a sesizat Postul de Poliţie Dobreşti că fetiţa a plecat duminică, 6 iunie a.c., în jurul orei 17:00, din curtea casei unde se juca singură şi nu a mai revenit.  

Minora a mai plecat de la domiciliu la 3 iunie a.c., fiind găsită de către părinţi în pădurea din localitatea Dobreşti, la aproximativ 1 km. de casă. Din declaraţia familiei rezultă că minora are dizabilităţi, nu vorbeşte, articulând doar sunete.

SEMNALMENTE: înălţime aproximativ 90 cm, 15 - 20 kg., constituţie astenică, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten închis, drept, de lungime medie, ten măsliniu, are abdomen proeminent, nu are semne particulare.  

ÎMBRĂCĂMINTE: nu se cunoaşte îmbrăcămintea pe care o purta la data plecării sale de acasă".

Poliţia, care nu dispune de nicio fotografie a fetiţei, lucrează acum la întocmirea unui portret robot. În acest moment, mai multi poliţişti, jandarmi şi localnici participă la căutări, în jurul satului Dobroeşti.

×
Subiecte în articol: lumea