x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fiica Annei Nicole Smith, singura moştenitoare a starletei

Fiica Annei Nicole Smith, singura moştenitoare a starletei

de Jurnalul National    |    05 Mar 2008   •   00:00

Dannielynn, fiica de 18 luni a fostului model Anna Nicole Smith, care a murit în februarie 2007 în urma unei supradoze de medicamente, este singura moştenitoare a averii starletei, urmând să devină posesoarea a câteva sute de milioane de dolari, conform deciziei unui judecător, transmite Reuters.




Dannielynn, fiica de 18 luni a fostului model Anna Nicole Smith, care a murit în februarie 2007 în urma unei supradoze de medicamente, este singura moştenitoare a averii starletei, urmând să devină posesoarea a câteva sute de milioane de dolari, conform deciziei unui judecător, transmite Reuters. Judecătorul Mitchell L. Beckloff, de la Curtea Supremă din Los Angeles, a stabilit un fond financiar pentru Dannielynn, care urmează să fie administrat de partenererul de viaţă al Annei Nicole Smith, Howard K. Stern, şi de tatăl lui Dannielynn, Larry Birkhead. Dannielynn este singurul urmaş în viaţă al lui Smith, al cărei fiu, Daniel, a murit la vârsta de 20 de ani, în septembrie 2006, la trei zile după naşterea surorii lui. Moartea a fost cauzată de un cocktail de medicamente. Daniel era singurul moştenitor al Annei Nicole Smith, conform testamentului starletei, scris înaintea morţii fiului său, dar pe care aceasta nu l-a schimbat niciodată. Astfel, Stern, care este administratorul averii lui Smith, a cerut Curţii Supreme din Los Angeles, în octombrie, să o numească pe Dannielynn singura moştenitoare a Annei Nicole.
Annei Nicole Smith - născută Vickie Lynn Hogan, în Texas, pe 28 noiembrie 1967, într-o familie modestă, a devenit celebră după ce s-a căsătorit, în 1994, cu miliardarul J. Howard Marshall. În urma morţii acestuia, la vârsta de 90 de ani, Smith s-a angajat într-o lungă bătălie judiciară pentru averea acestuia, estimată la 1,6 miliarde de dolari.

×
Subiecte în articol: magazin smith nicole nicole smith annei nicole