x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fiica lui Al Pacino a fost arestată. Vezi de ce

Fiica lui Al Pacino a fost arestată. Vezi de ce

01 Aug 2011   •   05:55
Fiica lui Al Pacino a fost arestată. Vezi de ce

Julie Marie Pacino, fiica celebrului actor Al Pacino, in varsta de 21 de ani, a fost arestata sambata, in New York, fiind acuzata ca s-ar fi urcat la volan dupa ce consumase bauturi alcoolice si fumase marijuana.

Aparent, Al Pacino s-ar fi intors in graba la New York pentru a fi alaturi de fiica sa. El a fost vazut intr-un aeroport din New York foarte grabit, alaturi de iubita sa, actrita argentiniana Lucila Sola, informeaza dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Potrivit unor documente ale politiei, Julie Marie Pacino le-ar fi spus politistilor care au tras-o pe dreapta ca a baut trei beri si a fumat marijuana inainte de a se urca la volan.

Julie conducea un Mercedes Benz din 2009, care avea talonul expirat, cand a fost oprita de politie, in jurul orei locale 01:35. Ea a fost arestata si acuzata de comiterea infractiunii de conducere sub influenta alcoolului si drogurilor. In masina lui Julie Marie Pacino se mai afla un barbat.

"Da, am baut trei beri si am fumat marijuana acasa. Asta s-a intamplat in urma cu mai multe ore", le-a spus Julie Marie Pacino politistilor.

Jeff Berg, agentul lui Al Pacino, a declarat ca actorul nu stia nimic despre acest incident.

Actorul american in varsta de 71 de ani nu a fost casatorit niciodata, dar are trei copii, Julie Marie si gemenii Anton James si Olivia Rose, in varsta de 10 ani.

×
Subiecte în articol: al pacino julie pacino arestata