x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fosta soţie a lui Paul McCartney ar putea primi 25 de milioane de lire sterline după divorţ

Fosta soţie a lui Paul McCartney ar putea primi 25 de milioane de lire sterline după divorţ

de Jurnalul National    |    14 Mar 2008   •   00:00

Heather Mills, fosta soţie a lui Paul McCartney, ar putea primi “aproximativ” 25 de milioane de lire sterline (32,6 milioane de euro) în urma divorţului, a indicat, vineri, un cotidian britanic, informează AFP

Heather Mills, fosta soţie a lui Paul McCartney, ar putea primi “aproximativ” 25 de milioane de lire sterline (32,6 milioane de euro) în urma divorţului, a indicat, vineri, un cotidian britanic, informează AFP. Suma stabilită de judecător ca alocaţie pentru Heather Mills va fi anunţată oficial luni, la Înalta curte din Londra, potrivit publicaţiei Evening Standard, care a citat o sursă anonimă implicată în acest dosar. Suma ar putea corespunde doar celei fixe percepute de Heather Mills, fără a lua în calcul pensia alimentară a copilului fostului cuplu, Beatrice, născută în 2003, precizează cotidianul. Acesta ar putea să fie unul dintre cele mai costisitoare divorţuri din istoria ţării, după cele 48 de milioane de lire sterline pe care le-a vărsat, în 2007, fostei soţii, omul de afaceri John Charman. Heather Mills ar obţine astfel câte patru milioane de lire sterline pentru fiecare an de căsnicie. Suma datorată avocaţilor şi cea destinată cheltuielilor de judecată ar putea atinge 10 milioane de lire sterline (13 milioane de euro), potrivit publicaţiei. Acordul pune capăt unui conflict între Mills şi McCartney care durează de doi ani.

 

Decizia judecătorului poate fi contestată, însă Evening Standard crede că cele două părţi vor fi de acord cu aceasta. McCartney şi Mills s-au căsătorit în 2002, anunţându-şi separarea patru ani mai târziu. La sfârşitul lunii octombrie 2006, relaţia lor a luat o turnură urâtă, după publicarea, în presa britanică, a elementelor care fac parte din dosarul de divorţ al lui Heather Mills − McCartney, inclusiv o listă a abuzurilor la care aceasta ar fi fost supusă de către soţul ei. Heather a spus, printre altele, că McCartney a consumat alcool şi a fumat cannabis regulat pe parcursul căsătoriei şi că a împiedicat-o să o alăpteze pe fiica lor. Cei doi nu au încheiat un contract prenupţial, astfel încât Mills poate cere jumătate din averea personală a lui McCartney, estimată la 825 de milioane de lire sterline (1,1 miliarde de euro). Unele publicaţii au scris că Mills şi fiica ei ar putea obţine, în urma divorţului, suma de 100 de milioane de lire sterline.

×