x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fostul şef al poliţiei din Craiova snopit in bătaie

Fostul şef al poliţiei din Craiova snopit in bătaie

de Ovidiu Ciutescu    |    28 Aug 2007   •   00:00
Fostul şef al poliţiei din Craiova snopit in bătaie
Dumitru Paraschiv ,fostul şef al Poliţiei Rutiere Craiova, in prezent inspector principal la Secţia 4 Craiova, a fost lovit cu pumnii, in noaptea de luni spre marţi, in timp ce incerca să aplaneze un conflict intre mai mulţi tineri dintr-un cartier craiovean. Incidentul s-a produs chiar lăngă blocul in care locuia ofiţerul de poliţie.

ALTERCAŢIE. Subcomisarul Maria Vasile, purtătorul de cuvănt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, a declarat, marţi dimineaţă, că inspectorul principal Dumitru Paraschiv de la Secţia 4 Craiova a fost lovit, in noaptea de luni spre marţi, după ce a intervenit intr-un scandal provocat de mai mulţi tineri cu vărste cuprinse intre 17 şi 19 ani. Poliţistul a fost rănit uşor. "Scandalul a avut loc chiar lăngă blocul unde locuieşte poliţistul. In timp in incerca să aplaneze conflictul intre mai mulţi tineri, poliţistul a fost lovit de unul dintre aceştia. Victima a solicitat ajutorul colegilor de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj", a declarat subcomisarul Maria Vasile.

ANCHETA. Cercetările continuă pentru a stabili identitatea tuturor tinerilor implicaţi in scandalul de luni noaptea, urmănd să se ia măsurile corespunzătoare impotriva celui care a agresat poliţistul de la Secţia 4 Craiova. Inspectorul principal Dumitru Paraschiv a fost demis la inceputul anului 2004 din funcţia de şef al Poliţiei Rutiere Craiova şi transferat la Secţia 5 Poliţie Craiova, şi apoi in 2006 la Secţia 4, după ce a fost văzut in maşina judecătorului Marin Covei, tatăl lui Iustin Covei, tănărul care in ultimii ani a fost implicat in mai multe accidente rutiere şi scandaluri. La vremea respectivă, inspectorul principal, Dumitru Paraschiv a fost acuzat că a ajutat familia Covei ca fiul lor să primească o pedeapsă mai uşoară, după ce a fost implicat intr-un grav accident rutier.

×
Subiecte în articol: magazin craiova