x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fotografiile compromiţătoare ale lui James şi Pippa Middleton dispar din agenţii

Fotografiile compromiţătoare ale lui James şi Pippa Middleton dispar din agenţii

09 Mai 2011   •   16:33
Fotografiile compromiţătoare ale lui James şi Pippa Middleton dispar din agenţii

Familia Middleton este furioasă peste măsură din cauza „scurgerii” în presă a fotografiilor personale ale fratelui şi surorii actualei ducese de Cambridge, care au făcut înconjurul lumii în doar câteva zile. Membrii familiei Middleton fac acum presiuni asupra agenţiilor foto internaţionale pentru a le determina pe acestea să retragă imaginile de pe piaţă.

Furia Mddletonilor este îndreptată mai ales împotriva „trădătorilor” care au sustras fotografiile pentru a le vinde, ulterior, pe sume exorbitante, bănuind că aceştia ar fi prieteni apropiaţi ai celor doi. „Imaginile au fost restrase de pe întraga piaţă”,  a confirmat John Camarillo, de la agenţia foto americană de presă Zuma Press, citat de telegraph.co.uk. „Au fost disponibile doar câteva zile. Acum au devenit prea populare, aşa că au fost retrase”, a mai adăugat Camarillo.

Totuşi, pentru Pippa şi James Middleton, se poate spune că este puţin cam târziu, având în vedere că o lume întreagă şi-a satisfăcut deja curiozitatea când a dat cu ochii de fotografiile în care Pippa dansează în fustă şi sutien sau de cele în care James este gol puşcă sau doar cu fundul la vedere.

×