x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Freddie Roach: Manny Pacquiao a fugit de acasă după ce tatăl său i-a mâncat câinele!

Freddie Roach: Manny Pacquiao a fugit de acasă după ce tatăl său i-a mâncat câinele!

de Corina Andriuta    |    16 Iun 2010   •   00:00
Freddie Roach: Manny Pacquiao a fugit de acasă după ce tatăl său i-a mâncat câinele!

Antrenorul Freddie Roach a povestit, într-un interviu acordat The Telegraph, amănunte picante din viaţa lui Emmanuel Dapidran "Manny" Pacquiao. Printre altele, Roach a povestit care au fost motivele care l-au determinat pe campionul mondial la supermijlocie WBO să plece de acasă încă de adolescent şi să stea pe drumuri.



Pacquiao a avut o copilărie grea, plină de lipsuri şi sărăcie. Acum, însă, pugilistul datorită talentului său a devenit milionar, iar recent a fost ales membru în Congresul Filipinez. Campionul de 32 de ani, recent lansat şi în viaţa politică, este foarte popular în ţara sa.

“Manny se bucură de un asemenea sprijin în rândul fanilor, pe care eu încă nu l-am mai văzut în altă parte. Pentru a vedea asta trebuie să mergi în Filipine. Nu trebuie să uităm de unde provine, a venit din sărăcie”, a spus Roach care a lucrat cu multe staruri din lumea boxului.

“Emmanuel Dapidran a fugit de acasă după ce tatăl său i-a mâncat câinele! A trăit pe străzi, cumpăra pateuri din magazine şi le vindea cu cinci cenţi mai sump pentru a putea supravieţui. Dormea într-o cutie de carton. A putut să treacă peste aceste greutăţi şi să devină un adevărat profesionist la numai 14 ani. Acum învaţă la colegiu şi peste încă doi ani de box vrea să se dedice definitiv vieţii politice”, a adăugat Roach, citat de korrespondent.net.

×
Subiecte în articol: magazin