x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Freedom...George Michael, 8 săptămâni de închisoare

Freedom...George Michael, 8 săptămâni de închisoare

14 Sep 2010   •   00:00
Freedom...George Michael, 8 săptămâni de închisoare

George Michael a fost condamnat la opt săptămâni de închisoare, după ce, în august, a pledat vinovat la acuzaţiile de posesie de canabis şi conducerea automobilului sub influenţa drogurilor şi a alcoolului.

Cântăreţul britanic în vârstă de 47 de ani, căruia autorităţile i-au anulat, în 2007, permisul de conducere pentru doi ani, a fost anchetat la începutul lunii iulie, după ce a pierdut controlul automobilului pe care îl conducea şi a avariat faţada magazinului foto Snappy Snapp din Hampstead, un cartier din nordul capitalei britanice, în apropiere de reşedinţa sa. Cântăreţul britanic a fost plasat ulterior în regim de eliberare condiţionată.

În august, în timpul unei audieri foarte scurte în faţa tribunalului Highury Corner din Londra, artistul, al cărui nume real este Georgios Panagiotou, a vorbit doar pentru a-şi confirma identitatea şi pentru a pleda vinovat la cele două capete de acuzare.

Judecătorul Robin McPhee a decis atunci drept pedeapsă provizorie suspendarea pe şase luni a permisului de conducere a artistului, în aşteptarea unei decizii definitive, care a fost pronunţată marţi. Magistratul a declarat atunci că toate "opţiunile rămân deschise, inclusiv închisoarea".

Aceasta este pentru a şaptea oară când George Michael, care a recunoscut în mod public că este un consumator constant de canabis, este cercetat de poliţia britanică pentru provocarea unui accident rutier.
Mediafax

×
Subiecte în articol: lumea