x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gabriela de la Cheeky Girls, prinsă la furat într-un magazin britanic

Gabriela de la Cheeky Girls, prinsă la furat într-un magazin britanic

08 Ian 2011   •   11:21
Gabriela de la Cheeky Girls, prinsă la furat într-un magazin britanic

145712-.jpgGabriela Irimia, una dintre gemenele de la Cheeky Girls, a fost prinsă că fura dintr-un supermarket din Marea Britanie, scrie tabloidul The Sun. Cântăreaţa a fost reţinută de poliţişti după ce a încercat să plece cu produse în valoare 40 de lire sterline fără să plătească.

Incidentul a avut loc noaptea trecută, iar un martor a povestit pentru jurnaliştii britanici că a văzut-o pe cântăreaţă în timp ce era luată la întrebări de angajaţii magazinului, informeaza realitatea.net.

"I-am recunoscut faţa de la televizor şi nu-mi venea să cred ce se întâmplă", a spus martorul. Informaţia a fost confirmată şi de poliţia britanică. Gabriela Irimia a fost dusă la o secţie de poliţie şi interogată.

Un purtător de cuvânt al poliţiei britanice a declarat: "O femeie în vârstă de 26 de ani a fost reţinută, fiind suspectată că a furat legume dintr-un magazin. A fost interogată în legătură cu circumstanţele în care s-a petrecut acest incident şi apoi a primit un avertisment pentru furt".
   
După ce au participat la emisiunea "Popstars: The Rivals", gemenele din trupa Cheeky Girls au devenit celebre, patru dintre piesele lor ajungând în Top 10 din Marea Britanie în perioada 2002 - 2004.
   
Piesa lor de debut, intitulată "Cheeky Song (Touch My Bum)", s-a vândut în peste 1,2 milioane de copii pe plan mondial.
   
Gabriela Irimia a fost logodită cu fostul parlamentar britanic Lembit Opik, de care s-a despărţit în 2008. În prezent, cântăreaţa are o relaţie cu omul de afaceri britanic Nick Zapolski.

Sursa foto: dailymail.co.uk

×