x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun GALERIE FOTO 20 de frumuseţi se luptă în seara asta la "Miss Bucuresti 2012". Pe care o votezi?

GALERIE FOTO 20 de frumuseţi se luptă în seara asta la "Miss Bucuresti 2012". Pe care o votezi?

de Cosmina Stoicescu    |    14 Iun 2012   •   14:05
GALERIE FOTO 20 de frumuseţi se luptă în seara asta la "Miss Bucuresti 2012". Pe care o votezi?

Miss Bucuresti este un concurs de frumusete adresat tinerelor cu varste cuprinse intre 18 si 26 de ani, domiciliate in Bucuresti. In aceasta seara, intr-un club din capitala, va fi desemnata castigatoarea, care se va califica astfel in concursul Miss Universe Romania 2012.

Cele 20 de finaliste au fost alese dupa reguli stricte: ele trebuie sa nu fi apelat vreodata la operatii estetice, sa nu aiba copii, sa nu fi fost vreodata maritate si sa nu fi pozat in ipostaze nud sau topless.

Tinerele care vor concura pentru coroana Miss Bucuresti 2012 vor avea de trecut patru probe de concurs: proba tinutei de zi, proba costumului de baie, proba rochiei de seara si proba interviului.

Castigatoarea concursului Miss Bucuresti 2012 va fi incoronata de catre Larisa Popa - Miss Universe Romania 2011.

"Sper sa imbinam aspectul educativ cu aspectul cultural si, nu in ultimul rand, cu aspectul de divertisment, totul intr-o reteta care sa ofere publicului niste evenimente si niste informatii extrem de utile si placute", a declarat Florin Diaconescu, director al Centrului de Proiecte si Programe Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret Bucuresti, unul dintre organizatori.

×