x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gary Coleman a murit

Gary Coleman a murit

29 Mai 2010   •   00:00
Gary Coleman a murit
Sursa foto: /X01787

Actorul de televiziune Gary Coleman a decedat vineri, după ce soţia sa a luat decizia de a-l deconecta de la aparatele care îl ţineau în viaţă. , el fiind în comă de miercuri, în urma unei căzături, potrivit dailymail.co.uk.



Coleman, cunoscut pe micile ecrane de când era copil, a murit la vârsta de 42 de ani, după ce a căzut în reşedinţa sa din Utah şi s-a lovit la cap. Coleman a fost dus la spital miercuri, ulterior intrând în comă. Se pare că soţia sa, Shannon Price, în vârstă de 24 de ani, a fost cea care a luat decizia deconectării lui Coleman de la aparatele care îl ţineau în viaţă.

Coleman, născut pe 8 februarie 1968, la Zion Illinois, a obţinut anual, în perioada 1980 - 1983, câte un premiu People's Choice la categoria Favorite Young TV Performer.

Gary Coleman s-a bucurat de succes în special în copilărie şi adolescenţă, neavând mai târziu aceeaşi priză la public. Cu toate acestea, apărea adesea în ziare, ca subiect al unor ştiri de scandal, legate de conflictele cu soţia sa. Ambii au fost arestaţi, Coleman, în 2007, în urma unei discuţii aprinse cu soţia, fiind acuzat de comportament turbulent, iar ea, doi ani mai târziu, fiind suspectată de violenţă domestică.

Anul acesta, Coleman a fost din nou arestat, pentru violenţă domestică, şi a petrecut o noapte în închisoare.

×
Subiecte în articol: lumea