x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gaşca din Seinfeld revine pe micile ecrane

Gaşca din Seinfeld revine pe micile ecrane

de Ovidiu Ciutescu    |    06 Mar 2009   •   00:00
Gaşca din Seinfeld revine pe micile ecrane

Chiar dacă celebrul serial "Seinfeld" nu va avea o continuare, actorii care l-au făcut faimos se vor reuni, la 11 ani după încheierea filmărilor, pentru un alt serial de comedie. Noua producţie va fi difuzată începând cu toamna anului 2009 pe postul HBO.



Reprezentanţii postului HBO au declarat că Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Jason Alexander şi Michael Richards vor juca în câteva episoade din serialul "Curb Your Enthusiasm". În acest nou serial, ce va fi difuzat de HBO, va juca şi Larry David, care a ajutat la producerea serialului "Seinfeld". Conform Mediafax, HBO nu a oferit niciun detaliu suplimentar în ceea ce priveşte intriga şi distribuţia noului serial, însă reprezentanţii postului au declarat că acesta va fi bine primit de simpatizanţii seriei "Seinfeld", al căror număr este foarte ridicat chiar şi la 11 ani după încheierea lui.

"Seinfeld" este un sitcom american, creat de Larry David şi Jerry Seinfeld, care a jucat şi rolul principal. Episodul pilot al serialulul a fost difuzat pe 5 iulie 1989, serialul propriu-zis debutând în mai 1990. Deşi n-a avut succes imediat, popularitatea sitcom-ului a crescut treptat. În anii 1992 - 1993, în sezonul al patrulea, s-a aflat pentru prima dată în topul 25 al serialelor, după audienţă, pentru ca în sezonul 1994 - 1995 să ajungă pe locul întâi. Când ultimul episod al serialului a fost transmis, pe 14 martie 1998, acesta a fost vizionat de 76 de milioane de telespectatori. "Seinfeld" a rulat timp de 9 sezoane, cu un total de 180 de episoade. Serialul a primit numeroase premii şi nominalizări în anii '90. Dintre acestea, cele mai importante sunt premiul Emmy pentru cel mai bun serial de televiziune (1993), premiul Globul de Aur pentru cel mai bun serial de televiziune - comedie (1994) şi premiul Sindicatului actorilor americani (Screen Actor Guild Award) pentru întreaga distribuţie dintr-un serial de comedie (1995, 1997 şi 1998).

×
Subiecte în articol: lumea seinfeld