x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gemenii Angelinei Jolie se nasc în Franţa

Gemenii Angelinei Jolie se nasc în Franţa

de Ovidiu Ciutescu    |    02 Iul 2008   •   00:00
Gemenii Angelinei Jolie se nasc în Franţa

12:32 • Angelina Jolie, însărcinată cu gemeni, a fost internată într-o maternitate din Nisa, Franţa, dar încă nu a născut, aşa cum informau, marţi, mai multe site-uri de ştiri mondene franceze, potrivit informaţiilor oficiale oferite de purtătorul de cuvînt al actriţei.

Angelina Jolie, însărcinată cu gemeni, a fost internată într-o maternitate din Nisa, Franţa, dar încă nu a născut, aşa cum informau, marţi, mai multe site-uri de ştiri mondene franceze, potrivit informaţiilor oficiale oferite de purtătorul de cuvînt al actriţei.

EVENIMENT. Purtătorul de cuvînt al lui Jolie a indicat că "actriţa se simte grozav, este sănătoasă şi fericită", însă nu a dat detalii despre motivele pentru care actriţa a fost internată. Mai multe site-uri de ştiri mondene franceze informau, marţi, că actriţa în vîrstă de 33 de ani a fost internată, luni, la Fondation Lenval, maternitatea Santa Maria, citînd purtătorul de cuvînt al instituţiei medicale, Nadine Bauer: "Doamna Jolie a venit la spital luni seară pentru a se odihni înainte de naştere. Vizita a fost planificată, nu sunt complicaţii. Actriţa a venit pentru a se odihni ". Aceasta a refuzat să indice data la care actriţa urmează să nască gemenii săi şi ai actorului Brad Pitt. Aflaţi în Franţa de la sfîrşitul lunii aprilie, Brad Pitt, Angelina Jolie şi cei patru copii ai lor au ales să stea, pe o perioadă nedeterminată, la Miraval, o proprietate imensă situată în comuna Correns, potrivit AFP. În mai, Angelina Jolie a confirmat faptul că va naşte gemeni, punînd astfel capăt speculaţiilor care au circulat în presă de mai multe luni. Cuplul Jolie-Pitt mai are trei copii adoptaţi, Pax Thien, de origine vietnameză, în vîrstă de 4 ani, Maddox, de origine cambodgiană, în vîrstă de 6 ani, şi Zahara, de origine etiopiană, în vîrstă de 3 ani, şi un copil biologic, Shiloh, în vîrstă de doi ani. Surse apropiate cuplului spun că Jolie a ales Franţa pentru a da naştere gemenilor, ca un tribut adus mamei şi bunicii ei de origine franceză.

×
Subiecte în articol: magazin jolie