x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gigi Becali - Marius, ce să fac tată?

Gigi Becali - Marius, ce să fac tată?

de Jurnalul National    |    11 Dec 2007   •   00:00

In iarnă, selecţie de toamnă la Steaua: "Oile mai bătrăne le tai, şchioapele le vănd şi cumpăr mioriţe,..."
Gigi Becali a declarat că se va implica la echipă şi va alcătui formula de start, dacă la meciul cu Farul Constanţa "iese circ", aşa cum a fost la Piatra Neamţ, unde formaţia pregătită de Marius Lăcătuş a fost, in opinia sa, "bătaie de joc".

In iarnă, selecţie de toamnă la Steaua: "Oile mai bătrăne le tai, şchioapele le vănd şi cumpăr mioriţe,..."
Gigi Becali a declarat că se va implica la echipă şi va alcătui formula de start, dacă la meciul cu Farul Constanţa "iese circ", aşa cum a fost la Piatra Neamţ, unde formaţia pregătită de Marius Lăcătuş a fost, in opinia sa, "bătaie de joc".

"De cănd a plecat Hagi am zis că nu mă mai bag la echipă. A venit Pedrazzini, am zis că nu mă interesează. S-a tot spus că nu e bine să se bage patronul. M-am luat după analişti. Am zis fac că poate sunt eu nebun, dacă toată lumea zice aşa. Am lăsat, a făcut Pedrazzini, apoi l-am băgat pe Lăcătuş, emblemă, simbol. Nu m-a interesat nici cu ce echipă joacă. Nu ştiu dacă era altfel, dar am incercat şi aşa. Pănă cănd să mai las lucrurile la intămplare? Aştept să văd şi meciul cu Farul, să vedem dacă se va intămpla ca la Piatra Neamţ. N-am văzut niciodată Steaua băgată in corzi ca acum, bătaie de joc. Mai bine măncam bătaie decăt să fim bătaie de joc. Toată repriza a doua Ceahlăul a făcut circ cu noi, parcă eram măgăruş. Nu ştiu cine e de vină. Păi mai stau eu aşa? Dacă iese circ şi cu Farul atunci stai aşa că fac eu echipa", a spus Becali.

Oficialul stelist a afirmat că nu-l va da afară pe Lăcătuş, dar se va dispensa de serviciile a şase, şapte jucători. "Nu-l dau afară pe Lăcătuş, dar ii voi spune «Marius, ce să fac tată? Aţi făcut ce aţi vrut voi, nu pot să mai las lucrurile aşa, să mai fie circ». Am transpirat de emoţie cu Piatra Neamţ, trebuia să fie 3-1 pentru ei. Nu e gravă situaţia pentru că ne-a mai ajutat Dumnezeu, bară cu Bistriţa, noroc la Piatra Neamţ. Imediat fac selecţie, cum făceam toamna: oile mai bătrăne le tai, şchioapele le vănd şi cumpăr mioriţe, care au forţă, dau lapte. O să dau afară şase, şapte oi bătrăne şi o să cumpăr şase, şapte cărlani. Asta o să fac. Am manager, am antrenor care să se ocupe de asta. Băi, Marius eşti antrenor? Adu jucători, fă echipă. Nu las eu Steaua aşa de izbelişte. Cănd laşi turma, la intoarcere găseşti numai şchioape şi sterpe", a precizat Becali.

Să se ducă să se imprumute la bancă!

"Nici prime, nici salarii, niciun ban de sărbători! Au inceput să se imprumute la bănci, cer hărtii de la club ca să se imprumute la bănci. Inainte veneau la mine, le dădeam 100.000, 200.000, căt aveau nevoie, «că sunt tatăl vostru, am grijă de familia mea». Dar cănd il faceţi de răs pe tatăl vostru, cănd Piatra Neamţ se joacă cu voi, la mişto, ii convine lui tata? Niciun ban, tata, duceţi-vă la bancă!", a spus el.

Becali a precizat că meciul cu Arsenal de miercuri, din ultima etapă a grupei H a Ligii Campionilor, nu este un simplu joc de palmares. "Mai rămăne şi o ocazie de a vedea valoarea echipei, de a vinde doi jucători, Dică şi Goian, un meci in urma căruia putem lua 600.000 de euro de la UEFA, care sunt bani, chiar dacă sunt eu bogat. E un meci de onoare, sunt mai multe lucruri, nu e chiar aşa un meci de doi lei", a spus oficialul stelist, adăugănd că va merge la Londra in ziua meciului.

Intrebat dacă nu se teme ca Steaua să nu aibă aceeaşi soartă cu Slavia Praga, care a fost invinsă de "tunari" cu scorul de 7-0, Gigi Becali a răspuns: "Nu suntem Slavia, nu e chiar aşa, cănd se mobilizează, Steaua e Steaua".
Â

  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin piatra neamţ piatra neam