x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gigi Becali: O să mă duc la DNA să-mi recuperez banii

Gigi Becali: O să mă duc la DNA să-mi recuperez banii

08 Mai 2008   •   00:00

Gigi Becali, a declarat la Radio InfoPro, că va merge la DNA pentru a se uita în ochii "gunoaielor" de acolo şi pentru a-şi recupera banii găsiţi la Cluj asupra a cinci persoane apropiate.



"Nu mă interesează că sunt urmărit penal, pe mine mă deranjează că sunt nişte trădători şi nişte gunoaie, acţionează la ordinul ungurilor în Ţara Românească. Nişte oameni de nimic, asta mă deranjează pe mine. Vreau să văd ce-o să-mi facă gunoaiele astea, cum o să mă urmărească penal. Trebuie să mă duc la DNA, să mă uit drept în ochii gunoaielor. Mă duc că trebuie să îmi iau banii. Ei spun că m-au ascultat trei luni, de ce nu l-au ascultat pe Paszkany? Puteau să facă ceva, îl arestau pe el, nu pe Becali, ca să facă imagine urîtă Stelei pe 7 mai, la 22 de ani de la cîştigarea Cupei Campionilor. Băi trădătorilor, jigodiilor, nişte jigodii, nişte gunoaie", a spus Becali.

Patronul Stelei nu crede că echipa sa poate fi depunctată. "Urmărit penal poate să fie orice om de pe stradă. Ca şi cum ai spune unuia: băi, îl omor pe Vasile. Îţi găsesc un cuţit în portbagaj şi zic: tentativă de omor. Steaua nu are cum să fie depunctată, pentru că nu există flagrantul. Judecătorii nu sunt gunoaie ca procurorii DNA", a comentat el.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin