x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Google Squared anunţă moartea preşedintelui rus, Dmitri Medvedev

Google Squared anunţă moartea preşedintelui rus, Dmitri Medvedev

05 Iun 2009   •   00:00
Google Squared anunţă moartea preşedintelui rus, Dmitri Medvedev

Cea mai recentă 'victimă' a aplicaţiei Squared, lansată la 3 iunie de motorul de căutare Google, este actualul preşedinte al Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev. Potrivit versiunii Squared, Dmitri Medvedev a decedat deja de două săptămâni, la 20 mai 2009, în aceeaşi zi cu popularul actor rus de teatru şi film Oleg Iankovski.



Squared oferă această informaţie la topicul 'Presidents of the Russian Federation', relatează Novâi Reghion, citat de Agerpres.

Noul sistem de căutare indexează, spre deosebire de cele obişnuite, informaţiile de pe Internet în baza unui topic selectat de utilizator, prezentându-le sub forma unui tabel interactiv.

În răspuns la topicul 'preşedintele Federaţiei Ruse' apar numele şi fotografia actualului şef al statului rus Dmitri Medvedev şi cele ale primului preşedinte rus Boris Elţin, decedat în urmă cu doi ani. În coloana cu data morţii, în dreptul lui Dmitri Medvedev este afişată data de 20 mai 2009, însă, la un click pe data morţii, sunt listate informaţiile cu decesul în 20 mai a faimosului actor rus Oleg Iankovski. (V.A.)

×
Subiecte în articol: lumea