x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gratiile sportive ale Antenei

Gratiile sportive ale Antenei

05 Ian 2007   •   00:00
Gratiile sportive ale Antenei

Crina, Raluca si Simona
Din sumar: Vedete - Ana Maria Gheorghe / Magazin - Triunghiul dragostei / Magazin - Britney Spears, mamica ""model"" / (Rauta)cizme - Octavian Francezu si integrarea europeana / Star news / Film - Apocalypto / Carte - Societati secrete / Muzica - 48 de ore cu Cream / Muzica - ""Crazy"" este nr. 1 in 2006 / Punctul pe G - Iubiri vechi si noi / Auto Gadget - Brando Mobile Phone Telescope / Stiinta Mistere - Harta fericirii / Sport - Insurance Snooker International Masters / Documentar - Penitenciar / Seriale & Telenovele - Grey’s Anatomy / Horoscop /

Crina, Raluca si Simona

Au fost privite cu scepticism cand au inceput sa prezinte stirile sportive, domeniu rezervat in general barbatilor. Insa, incet-incet au inceput sa se impuna in fata sexului tare, demonstrand ca stiu la fel de multe despre sport ca barbatii. In plus, parca nici dracul nu mai pare atat de negru cand este anuntat de buzele frumoase ale Simonei Patruleasa, Crinei Abrudan sau Ralucai Lazarut.

OPTIMISM. Cele trei gratii de la pupitrul stirilor sportive ale Antenei au cazut de acord: castigatorul din acest an la Australian Open Tennis va fi Roger Federer: "Eu zic ca la masculin, lupta se va da intre marele Federer, rusul Safin, teribilul Nadal si argentinianul Nalbadian", a completat Raluca. Cat despre nationala de fotbal, optimismul este in floare: cele trei prezentatoare cred ca tricolorii se vor califica la Campionatul European. Ba mai mult, Raluca Lazarut spera nu doar sa mearga la urmatorul turneu final, ci sa ajunga chiar in finala competitiei. "Sa ne ajute Dumnezeu sa batem in martie Bulgaria, Olanda si poate ajungem in finala Campionatului European de fotbal! Doar au ajuns ei, grecii, campionii Europei, noi de ce n-am ajunge cu aceasta generatie reusita!?".

NEPOPULARE. Exista si sporturi care nu sunt foarte populare printre cele trei prezentatoare. Simona Patruleasa nu urmareste partidele de box: "Mi se par prea barbare si, sincer, nu vad ce tehnica iti trebuie ca sa lupti". Crina nu intelege in nici un fel curling-ul: "Am urmarit cateva concursuri de curling si n-am inteles ce le place mai mult: sa dea cu peria inaintea bilei sau sa dea cat mai incet cu bila aceea ciudata". "Wrestling, crichet sau automobilism american! Mi se pare ca aceste sporturi sunt fara reguli, sunt ori prea dure, ori prea false, teatrale si necompetitive", a incheiat Raluca.

"Pana la urma va aparea si prima femeie care comenteaza fotbal. Cred ca-i va fi foarte greu, dar daca statia are rabdare cu ea probabil se vor obisnui si oamenii."
Crina Abrudan

"Mi-ar placea sa comentez badminton sau tenis de camp, pentru ca sunt sporturi energice, tehnice si fara nici un fel de duritate."
Raluca Lazarut

" Nu imi doresc sa fac pasul de la prezentator sportiv la cel de comentator. Un barbat este mult mai potrivit, deoarece are mai multa credibilitate in ochii microbistilor."
Simona Patruleasa
×