x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Hainele, slabiciunea Nicoletei Nicola

Hainele, slabiciunea Nicoletei Nicola

de Adrian Vaduva    |    21 Iul 2006   •   00:00
Hainele, slabiciunea Nicoletei Nicola
MONDEN
Oricare dintre noi avem cate un punct nevralgic, o anumita slabiciune. Unii nu pot trai fara cafea, altii nu pot rezista nici in ruptul capului in fata unei ciocolate sau a unei prajituri cu frisca. Mai exista si oameni care se dau in vant dupa cumparaturi de haine. O asemenea persoana este si Nicola, care niciodata nu poate parasi un magazin de toale fara a pleca cu plasele pline de haine noi. "Asemeni oricarei femei ce se respecta, nu pot rezista tentatiei de a-mi schimba garderoba ori de cate ori mi se ofera prilejul. Tocmai de aceea nu exista nici o calatorie de unde sa ma intorc acasa cu mana goala. In fiecare luna dau o multime de bani pe haine. Insa, sincer, eu cred ca nu exista pe lumea aceasta o urmasa a Evei care sa nu fie indragostita de shopping", ne-a declarat cantareata, care zilele acestea lucreaza intens la un nou album. Iar o data cu viitoarea lansare a materialului discografic, interpreta vrea sa-si surprinda fanii cu o noua imagine. Insa nu a dorit sa dezvaluie prea multe pentru a nu strica surpriza. Urmatorul obiectiv al Nicolei este vacanta. Cantareata, impreuna cu odraslele sale, este hotarata sa-si petreaca cateva zile pe litoral. Insa nu in Romania.

Edi Stancu, in acelasi videoclip cu sotia sa

Edi Stancu si-a implinit un mare vis. Indragitul dansator, pe care telespectatorii Pro TV il cunosc de la "Teo" si de la "Dansez pentru tine", canta alaturi de fetele de la Bordo.

"Voiam de mult timp sa cant. Dintotdeauna eu si Silvia, sotia mea, ne-am dorit sa facem asta impreuna, dar nu s-a putut. Sunt foarte fericit ca, in sfarsit, ne-am implinit acest vis. Imi place piesa la nebunie, eu am scris si versurile si sunt convins ca va placea publicului", spune Edi. (Adrian Vaduva)

×