x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Handbal masculin / Steaua - HCM Constanţa in finala Supercupei

Handbal masculin / Steaua - HCM Constanţa in finala Supercupei

de Ovidiu Ciutescu    |    05 Sep 2007   •   00:00
Handbal masculin / Steaua  - HCM Constanţa in finala Supercupei

Prima ediţie a Supercupei Romăniei la handbal va opune joi, in Sala Polivalentă din Capitală incepănd cu ora 19,00, echipele HCM Constanţa, campioana naţională, şi Steaua Bucureşti, căştigătoarea Cupei Romăniei. Este prima ediţie a Supercupei Romăniei la handball masculin.


Prima ediţie a Supercupei Romăniei la handbal va opune joi, in Sala Polivalentă din Capitală incepănd cu ora 19,00, echipele HCM Constanţa, campioana naţională, şi Steaua Bucureşti, căştigătoarea Cupei Romăniei. Este prima ediţie a Supercupei Romăniei la handball masculin.



Supercupa Romăniei deschide sezonul competiţional la masculin, prima etapă din liga naţională fiind programată pe 16 septembrie. In sezonul trecut, Steaua a cucerit Cupa Romăniei după o finală cu HCM Constanţa (31-26), pe care a invins-o şi in campionat pe teren propriu (29-27). HCM Constanţa a invins SSteaua la răndul său in liga naţională pe teren propriu (27-26). Prima ediţie a Supercupei Romăniei la handbal feminin a fost căştigată de Oltchim Rămnicu Vălcea, care a invins Rulmentul Braşov cu 28-24 pe 8 august.

×
Subiecte în articol: magazin