x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Haos a la Gigi Becali: Armenteros şi Pinto semnează cu Steaua!

Haos a la Gigi Becali: Armenteros şi Pinto semnează cu Steaua!

de Ovidiu Ciutescu    |    04 Ian 2008   •   00:00
Haos a la Gigi Becali: Armenteros şi Pinto semnează cu Steaua!

Sebastian Pinto a semnat un contract cu Real Madrid după ce Adrian Ilie a declarat că tratativele au eşuat deoarece „pe DVD-ul pe care l-am avut Pinto nu se vedea prea bine" iar despre transferul lui Armenteros impresarul fotbalistului, Jonas Vallina, declara vineri in Gazeta Sporturilor că este puţin probabil să se perfecteze pentru că „Steaua nu ne-a contactat"! Ei bine, tot vineri, Gigi Becali a făcut valuri, declarănd că ambii fotbalişti vor veni in Ghencea....In acest ritm, zilele următoare nu ne-ar mira să aflăm că Becali negociază un potenţial transfer al celebrului Jose Mourinho. Nu de alta, dar şi portughezul este liber de contract şi poate semna oricănd cu o altă grupare. De pildă,cu "anonimii" de la Bayern Munchen!

Sebastian Pinto a semnat un contract cu Real Madrid după ce Adrian Ilie a declarat că tratativele au eşuat deoarece „pe DVD-ul pe care l-am avut Pinto nu se vedea prea bine" iar despre transferul lui Armenteros impresarul fotbalistului, Jonas Vallina, declara vineri in Gazeta Sporturilor că este puţin probabil să se perfecteze pentru că „Steaua nu ne-a contactat"! Ei bine, tot vineri, Gigi Becali a făcut valuri, declarănd că ambii fotbalişti vor veni in Ghencea.... In acest ritm, zilele următoare nu ne-ar mira să aflăm că Becali negociază un potenţial transfer al celebrului Jose Mourinho. Nu de alta, dar şi portughezul este liber de contract şi poate semna oricănd cu o altă grupare. De pildă, cu "anonimii" de la Bayern Munchen!

MINTE? Becali a reuşit, cu siguranţă, să pună suporterii stelişti pe jar, el afirmănd: "Am inţeles că Armenteros va merge in cantonament şi va semna contractul acolo. Habibou este rezolvat, iar Pinto am inţeles că vrea să-l ia echipa a doua a lui Real Madrid, dar preferă Steaua. Măine-poimănie o să vină tatăl jucătorului ca să rezolve problemele, să vadă unde va sta. Brazilianul William a renunţat pentru că a vrut să se ducă in Franţa. E posibil să-l convingem şi pe William". Latifundiarul din Pipera susţine că nu a fost nevoie de intervenţia sa pe lăngă preşedintele Realului, Ramon Calderon, pentru ca Pinto să poată ajunge sub comanda lui Marius Lăcătuş: "Nu e adevărat. Impresarii lui l-au convins. I-au spus că 'ce rost are să joace la Real II' cănd poate să joace la Steaua contra lui Real Madrid". Presa spaniolă a anunţat pe 31 decembrie că fotbalistul chilian Sebastian Pinto, ultima oară la Universidad de Chile, a semnat un contract cu Real Madrid, insă va juca la echipa a doua a clubului madrilean. In vărstă de 21 de ani, Pinto este atacant şi a mai jucat in cariera sa la Cobreloa. Argentinianul Emiliano Armenteros este mijlocaş central, are 21 de ani, şi evoluează din vară la echipa a doua a clubului FC Sevilla. In 2005, acesta a ieşit campion mondial la tineret cu echipa naţională a Argentinei.

×
Subiecte în articol: magazin pinto