x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Heidi Klum, de nerecunoscut într-o şedinţă foto din 1992

Heidi Klum, de nerecunoscut într-o şedinţă foto din 1992

20 Apr 2012   •   11:22
Heidi Klum, de nerecunoscut într-o şedinţă foto din 1992

Heidi Klum, in varsta de 38 de ani, a postat pe contul ei de Twitter o imagine de la o sedinta foto realizata la inceputul carierei in care fotomodelul este de nerecunoscut, scrie Daily Mail.

Fotografia a fost realizata in 1992 cand Heidi avea 19 ani. Ea castigase concursul "Model 92", care a dat startul carierei ei de fotomodel. In imagine, Heidi Klum sta intinsa pe pat si poarta o rochie de bal, fiind inconjurata de papusi si animale de plus.

Heidi Klum este considerata o specialista in industria modei, intrucat a fost multi ani unul dintre cele mai apreciate modele de podium din lume si apoi a devenit prezentatoarea emisiunii de televiziune "Project Runway". Top modelul german a asigurat si designul unor articole vestimentare, pantofi si produse cosmetice, lansate de branduri renumite, precum Birkenstock, Victoria's Secret si Jordache.

Cu venituri de 20 de milioane de dolari, Heidi Klum se situeaza pe locul al doilea in topul celor mai bine platite manechine din lume realizat in 2011 de Forbes.

×
Subiecte în articol: model Heidi Klum fotomodel