x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Hocheiul, dolarii si harghitenii

Hocheiul, dolarii si harghitenii

de Andy Stanescu    |    29 Noi 2007   •   00:00
Hocheiul, dolarii si harghitenii

Cu o avere evaluata la 23 de milioane de dolari, presedintele Federatiei Romane de Hochei pe Gheata (FRHG), Kurko Janos Gyorgy (35 de primaveri), om cu interese intr-ale afacerilor imobiliare si turismului, se mentine pentru al 4-lea an consecutiv in topul celor mai bogati cetateni ai patriei noastre.

Cu o avere evaluata la 23 de milioane de dolari, presedintele Federatiei Romane de Hochei pe Gheata (FRHG), Kurko Janos Gyorgy (35 de primaveri), om cu interese intr-ale afacerilor imobiliare si turismului, se mentine pentru al 4-lea an consecutiv in topul celor mai bogati cetateni ai patriei noastre, alaturi de alti doi reprezentanti ai contribuabililor din Harghita, senatorul UDMR Verestoy Attila (81 milioane dolari / mobila, constructii de masini etc.) si Laszlo Janos din Odorheiul Secuiesc (31 mil. $ / comert, imobiliare, turism).

„Prezenta in top 300 nu ma motiveaza, si nici celelalte persoane trecute in acest clasament. Eu sunt asa construit, sa imi doresc mai mult, vinovate pentru ascensiunea mea fiind probabil si genele pe care le-am mostenit de la bunicul. As dori ca in top sa apara si cifre care sa reprezinte datoriile firmelor pe care le detin oamenii de afaceri, pentru ca lista celor bogati sa nu mai ridice semne de intrebare. Averea mea a ramas aceeasi in ultimii doi ani, pentru ca m-am concentrat pe stabilitatea firmelor pe care le detin, si nu m-am implicat in proiecte noi. De cativa ani, nu ma mai satisfac reusitele profesionale. Am cautat si alte provocari, cum ar fi hocheiul", a declarat pentru Rompres presedintele FRHG.

×
Subiecte în articol: magazin