x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Hoeness - Hitzfeld, o echipa de succes

Hoeness - Hitzfeld, o echipa de succes

de Andy Stanescu    |    21 Noi 2007   •   00:00
Hoeness  -  Hitzfeld, o echipa de succes

Lideri in "Erste Bundesliga", bavarezii lui Franz Beckenbauer isi fac planuri de viitor, infuzia de capital din vara trecuta (75 mil. euro) putand fi dublata de un nou aport financiar, menit sa aduca mai multa stabilitate si la nivelul bancii tehnice.

Lideri in "Erste Bundesliga", bavarezii lui Franz Beckenbauer isi fac planuri de viitor, infuzia de capital din vara trecuta (75 mil. euro) putand fi dublata de un nou aport financiar, menit sa aduca mai multa stabilitate si la nivelul bancii tehnice. Cum zvonurile privind un eventual "transfer" al lui "Rafa" Benitez, de la Liverpool FC la Bayern Munchen, au cam agitat spiritele in jurul echipei, managerul Uli Hoeness a declarat ca va astepta pauza competitionala din aceasta iarna, pentru a negocia prelungirea contractului cu actualul tehnician al primei clasate, nimeni altul decat Ottmar Hitzfeld.



"Nu am vorbit cu Liverpool sau cu Benitez. Nici pomeneala de asa ceva. Sunt prieten foarte bun cu Ottmar Hitzfeld, prin urmare el va fi prima persoana careia ii vom propune sa ramana la club. Daca ne vom intelege, nu are sens sa mai negociem cu altcineva. Vom cauta un inlocuitor doar in cazul in care Ottmar nu va mai dori sa continue la echipa", a precizat Hoeness, adaugand ca Valerien Ismael este singurul om care va pleca in iarna, fundasul francez nereusind sa se integreze in lotul lui Bayern. Contractul actualului antrenor, dublu castigator in Champions League (cu 2 echipe diferite!), expira la sfarsitul acestui sezon. Greu de crezut ca Hitzfeld va renunta la formatia pe care o pregateste de la finele campionatului trecut, probabilitatea ca el sa obtina cel de-al 17-lea trofeu major din cariera fiind direct proportionala cu dorinta lui Rafael Benitez de a-si cauta un loc de munca in Germania.



×
Subiecte în articol: magazin