x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Înmormântări în rate, cu dobânda zero

Înmormântări în rate, cu dobânda zero

de Veronica Micu    |    12 Iun 2008   •   00:00
Înmormântări în rate, cu dobânda zero

14:10 • Antreprenorii de pompe funebre îşi diversifică din ce în ce mai mult serviciile. S-a lansat, astfel, un produs absolut nou pe piaţă, respectiv servicii funerare în rate fixe, cu dobandă zero.

Antreprenorii de pompe funebre îşi diversifică din ce în ce mai mult serviciile. S-a lansat, astfel, un produs absolut nou pe piaţă, respectiv servicii funerare în rate fixe, cu dobandă zero.

PRODUS UNIC. "Clientul va putea opta pentru varianta de a plăti servicii funerare în rate fixe, pe 12 luni, cu dobîndă zero. Acest produs este unic pe piaţă şi estimăm că va duce la o creştere a vânzărilor cu 35 la sută", a declarat preşedintele Asociaţiei Producătorilor de Materiale Funerare şi Antreprenorilor de Pompe Funebre (APF), Emil Terchila, prezent la a doua ediţie a Salonului Funerar, care se desfăşoară în perioada 12 - 14 iunie, la Romexpo. În ceea ce priveşte industria serviciilor de profil, reprezentanţii APF se aşteptă la creşteri anuale de 20 - 25 la sută. "Pe fondul creşterii puterii de cumărare, ne aşteptăm la majorarea sumelor pe care românii sunt dispuşi să cheltuie cu astfel de servicii, astfel încât ne aşteptăm la creşteri ale pieţei cu 20 - 25 la sută în fiecare an", a afirmat Terchila. În România activează aproximativ 2.000 de prestatori de servicii funerare.

×
Subiecte în articol: magazin