x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Încă o conspiraţie

Încă o conspiraţie

de Adriana V. Paduraru    |    15 Mai 2009   •   00:00
Încă o conspiraţie
Sursa foto: /© Sony Pictures

Tom Hanks salvează Roma de la distrugere



Tom Hanks revine pe marile ecrane în pielea lui Robert Langdon, specialistul în simbolistică "născut" de romanul lui Dan Brown- Codul lui Da Vinci. De data aceasta, personajul său este recrutat de Vatican după ce Suveranul Pontif moare şi cei patru cardinali favoriţi la preluarea Sfântului Scaun sunt răpiţi. Ajutat de frumoasa cercetătoare Vittoria Vetra (Ayelet Zurer), Langdon are la dispoziţie doar 24 de ore pentru a salva Roma de la distrugere. "El nu este persoana în care Vaticanul să aibă încredere, ci este persoana de care Vaticanul are nevoie", spune regizorul Ron Howard, în notele de producţie pentru film.

CRITICI. Până acum, "Îngeri şi demoni" a reuşit să evite criticile de tipul celor pe care autorităţile bisericeşti de la Vatican le-au formulat faţă de filmul "Codul lui Da Vinci". "Dramatizarea problemei generează involuntar publicitate pentru «Angels & Demons»", a declarat arhiepiscopul Velasio De Paolis pentru La Stampa. "Fiţi atenţi să nu le faceţi jocul", a avertizat el. Pe de altă parte, arhidioceza Roma a refuzat să acorde echipei filmului "Angels & Demons" dreptul de a filma în interiorul bisericilor monument istoric, obligând astfel producătorii să recreeze aceste clădiri pe platourile din Los Angeles.

ALT SIMBOL. Aflat la Roma pentru premiera mondială a filmului "Îngeri şi Demoni", Tom Hanks n-a exclus ideea turnării unui alt film după romanele lui Dan Brown. Iar acest lucru se poate întâmpla foarte curând având în vedere faptul că Brown lansează în septembrie "The Lost Symbol" (Simbol pierdut).

4884-91573-03_07tv3copy.jpg

Cu mireasa la altar

O tânără italiancă nu va uita niciodată ziua nunţii cu atât mai mult cu cât Tom Hanks a fost cel care a condus-o la altar. Aflată la Roma pentru filmările la "Îngeri şi Demoni", echipa lui Hanks a cam dat peste cap planurile unei perechi venite să-şi unească destinele la biserica din apropiere. Fata a intrat în panică atunci când a văzut că intrarea în biserică era blocată de echipa de filmare. Tom a sărit însă în ajutorul tinerei mirese şi a cerut o scurtă pauză. După ce a îmbrăţişat-o, actorul i-a ţinut trena şi a condus-o la altar, alături de socrul mic. Apoi s-a întors zâmbitor la "locul faptei" şi filmările s-au reluat. În cinematografele din România, "Îngeri şi demoni" va rula începând de vineri, 16 mai.

×
Subiecte în articol: vedete