x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Info

Info

10 Mar 2006   •   00:00

10 martie 2006

SONOR. Campania la postul de Radio Magic FM este semnata de Grafitti BBDO. Trei spoturi in regia lui Alexandru Maftei vor sa creeze notorietate postului in randul publicului-tinta, un terget matur care indrageste muzica buna oldies but goldies. Fiecare dintre cele trei videoclipuri (in foto - imagine dintr-un videoclip) ilustreaza un gen de muzica dintr-o perioada diferita: respectiv anii ’70, ’80, ’90. Ideea creativa a campaniei e ca muzica buna se recunoaste imediat. Nota in care sunt realizate spoturile este una comica, personajele surprinse in situatii cotidiene fiind captate total de fluxul sonor de buna calitate. Spoturile au fost realizate la casa de productie Carlo Production.

O BERE LA FOTBAL. Welcome to Champions Planet este cea mai noua campanie Heineken. Premiile vor consta in 11 invitatii pentru doua persoane la finala actualei editii UEFA, de la Paris. Campania se va desfasura pana la 1 mai si va avea ca suport principal, in afara de publicitatea tv, outdoor, prin machete de presa si PR, site-ul interactiv www.championsplanet.ro. Acest website le va permite celor interesati nu numai sa se inscrie in promotie, ci si sa schimbe impresii despre pasiunea lor comuna, fotbalul.

BRAND NOU. Pe ludic, tineresc si tandru mizeaza comunicarea pentru noul brand Albalact, Zuzu, brand care reuneste produse lactate intr-un ambalaj inovativ. Ambalajul este practic si reuseste sa diferentieze produsul de altele din aceeasi categorie prin design, prin culoare si prin textul imprimat. Pentru Fulga, brand al aceleiasi companii, tonul textului de pe ambalaj era unul cald, poznas, pe gustul copiilor. De data aceasta, produsul fiind destinat mai ales unui consumator adult, povestea imprimata pe ambalaj este o invitatie la descoperirea unor momente de tandrete si rafinament al senzatiilor. Cele trei spoturi care sustin campania surprind trei personaje aflate la birou sau inaintea unei zile de munca si care... se distreaza cu produse Zuzu.

CONT. iMagic se va ocupa de campaniile de comunicare pentru Altavia Italia in Romania. Indesit Company este clientul Altavia care detine pe piata din Romania cele doua branduri Ariston si Indesit in a caror comunicare este implicata acum iMagic.

×
Subiecte în articol: sufletul comertului