x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Inna

Inna

de Roxana Ioana Ancuta    |    22 Ian 2010   •   00:00
Inna

"Am muncit mult să ajung aici, iar la un moment dat îmi pierdusem speranţa"



Inna este primul şi singurul artist român (până în acest moment) care a reuşit o performanţă notabilă: primul loc în Billboard Hot Dance Airplay, cel mai cunoscut top muzical din lume. Piesa care a răvăşit topurile internaţionale de muzică, "Hot", a ajutat-o pe Inna să depăşească nume precum David Guetta şi Lady Gaga. "Suntem numărul 1 în Franţa, suntem numărul 1 în Rusia, dar în Statele Unite ale Americii este ceva mai greu să ajungi. Nici mie nu-mi vine să cred, dar... da, visul meu s-a împlinit", spunea Inna în momentul în care a aflat că se află pe prima poziţie în renumitul clasament muzical. "Piesa mea a plecat din România, promovată de România, de românii care sunt în România şi de românii care sunt în străinătate. Aşa că România, ţara mea, mă iubeşte cel mai mult dintre toate celelalte ţări."

Succesul pe care l-a înregistrat în topurile americane single-ul "Hot" a dus la crearea necesităţii existenţei unui album INNA în SUA, astfel încât Roton şi licenţiatul său din SUA vor lansa la începutul anului 2010 albumul de debut al româncei, lansarea americană stabilind un nou record pentru muzica românească.

CERERI ÎN CĂSĂTORIE. "Este extraordinar să reuşeşti un asemenea record de difuzări încât să devii numărul 1 în topul Billboard Dance AirPlay. Acum aştept prin corespondenţă revista Billboard, trimisă direct din Statele Unite, pe care am să o înrămez şi am să o păstrez la loc de cinste. Am muncit mult să ajung aici, deşi... la un moment dat, îmi pierdusem speranţa. Întâlnirea cu băieţii de la Play and Win a fost momentul în care am spus că o ultimă încercare nu ar strica. A fost lansată piesa «Hot»", ne-a mărturist solista.

Inna, pe numele său Elena Alexandra Apostoleanu, este la ora actuală solistul român care a obţinut cele mai multe accesări pe youtube şi care a atins cea mai mare popularitate în lume.

"S-a atins numărul maxim de contacte pe Yahoo Messenger, însă puteţi trimite mail-uri în continuare", le-a scris ea, pe site, fanilor. "Au fost vreo 3 id-uri de messenger, în care s-a atins numărul maxim de contacte, dar continuu să citesc sfaturile fanilor de pe site-ul meu www.inna.ro. Nu aş putea niciodată să adun toate mesajele pe care le primesc zilnic, însă vă pot spune că ele sunt trimise uneori din părţi ale globului unde nici cu gândul nu ajunsesem până acum un an... Sunt foarte simpatice persoanele care mă cer în căsătorie prin mail. Vă daţi seama câte ocazii am avut... hehe!".

×
Subiecte în articol: vedete