x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Intre soft si moft

Intre soft si moft

de Raluca Grintescu    |    07 Iul 2006   •   00:00
Intre soft si moft
MUZICA
Dupa ce a divortat, Jessica Simpson are planuri indraznete: un album, filme si o noua imagine

Jessica Simpson are planuri mari. Primul lucru de pe lista prioritatilor este sa devina o noua Mariah Carey, insa una mult mai buna. Ultimul album, "A Public Affair", care va fi lansat pe piata la 29 august, etaleaza talentele producatorilor Jimmy Jam & Terry Lewis (care si-au pus semnatura si pe albumele lui Janet Jackson) si Lester Mendez (cel care lucreaza cu Shakira). Primul extras pe single si totodata titlul albumului a fost scris de Johnta Austin, cel care a castigat anul acesta un premiu Grammy pentru piesa R&B "We belong together" a cantaretei Mariah Carey.

Austin a mai compus si "Miss You" (Aaliyah) si "Just Be A Man (About It)", interpretata de Tony Braxton. Intr-un cuvant, este un compozitor cu notorietate si multe premii in palmares, iar Jessica se mandreste ca-l are in "ograda". Single-ul, difuzat la radio de la 23 iunie, a fost insotit si de un videoclip filmat acum doua saptamani la Los Angeles de regizorul Bret Ratner (X-Men). In clip ii veti putea vedea si pe Andy Dick, Christina Applegate, Ryan Seacrest si Christina Milian.

CINEMA. Veleitatile Jessicai acapareaza si sfera cinematografiei. Artista tocmai a terminat de filmat cel de-al doilea film din cariera sa, "Employee of the Month", in New Mexico. Mai mult, ea va fi protagonista si in alte doua productii cinematografice: "Major Movie Star" in rolul lui Emily Benjamin, pentru care s-a "batut" cu Brittany Murphy, si o ecranizare a celebrului serial Dallas in care va avea rolul lui Pam Ewing (alaturi de Jennifer Lopez, Lindsay Lohan si John Travolta).

"Mi-e frica sa vorbesc cu oamenii, de teama ca nu ma plac. Dintotdeauna am avut aceasta incertitudine. Am vrut odata sa ma duc sa vorbesc cu Celine Dion, dar, pur si simplu, n-am avut curaj" - Jessica despre fobii

flash News

RESTANTA.Boy George, cel care ne-a incantat in luna martie cu un concert in kristal Glam Club, are probleme mari de tot. Dupa ce a jefuit un magazin, fostul component al trupei Culture Club trebuia sa lucreze cinci zile in beneficiul comunitatii, insa s-a facut ca ploua. In cazul in care nu se prezinta la apel si nu indeplineste ordinele judecatorului pana la 28 august, Boy George risca sa petreaca un an "la racoare".

NO 3. Dido s-a apucat de lucru pentru cel de-al treilea album ce va fi produs de Jon Brion si care va fi lansat pe piata la sfarsitul acestui an. Un alt personaj care a contribuit la aparitia acestui disc este tobosarul Matt Chamberlain. Spre deosebire de primele doua albume lansate (vandute in SUA in peste sase milioane de copii), Dido se va indeparta de mainstream-ul pop/rock, trecand la ceva mai "hard".

BEST OF. Pentru prima data dupa multi ani, Moloko a reusit sa scoata pe piata o selectie cu cele mai rafinate momente, pentru a celebra cariera sa senzationala. "Catalogue" este o compilatie a celor mai bune piese de pe cele patru albume de studio ale trupei, printre care remarcam: LP-ul de debut "Do You Like Me Tight Sweater", "I Am Not a Doctor" (1998), "Things To Make And Do" (2000) sau "Statues".

×