x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Înveţi engleza, călătoreşti gratis în China

Înveţi engleza, călătoreşti gratis în China

de Anca Aldea    |    15 Mai 2010   •   00:00
Înveţi engleza, călătoreşti gratis în China
5705-120293-untitled1.jpgEşti pasionat de călătorii şi ai visat să ajungi în China, însă te-au speriat costurile deplasării? O organizaţie nonprofit pe nume Tourboarding îţi oferă acum ocazia vieţii tale, care te costă doar 25 de dolari. Condiţia este să fii vorbitor de limbă engleză ca să le poţi da meditaţii gazdelor tale chineze, informează agenţia Reuters.

Iniţiativa este mai mult decât lăudabilă, dat fiind că în această ţară preţul unei ore de meditaţie la engleză costă 500 de yuani (aproximativ 73 de dolari), bani pe care nu şi-i poate permite oricine. Ai carte, ai parte - cu un buget redus ai acum ocazia să călătoreşti în locuri la care doar ai visat.

Paşii sunt următorii: accesezi site-ul http://www.tourboarding.com, te înregistrezi ca membru, completezi un formular în care enumeri locurile pe care ai vrea să le vizitezi, notezi şi numărul de telefon pentru a fi contactat ulterior de operatorii site-ului, apoi alegi, dintr-o listă impresionantă de posibile gazde, două nume şi, după ce iei legătura cu prietenii chinezi, le trimiţi un plan de predare a limbii engleze. Ulterior, vei fi contactat pe e-mail şi vei afla dacă familia chineză la care ai apelat este de acord cu propunerea ta.

Dacă răspunsul va fi pozitiv, vei primi un pat de dormit în cameră single sau double, două mese pe zi, tururi în zonele care te interesează şi chiar lecţii de gastronomie tradiţională. Fii fără grijă, gaz­de­le tale nu te vor solicita mai mult de două ore pe zi. În schimbul lecţiilor vei câştiga o experienţă de invidiat. În prima lună de la înfiinţare, peste 5.000 de familii din China s-au înscris în proiect, a anunţat unul dintre membrii fondatori ai Tourboarding, organizaţie a cărui motto este: "Industria turismului ne urăşte, oamenii ne iubesc".

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă