x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Îţi poţi epila părul pubian în timp ce şofezi? Nu!

Îţi poţi epila părul pubian în timp ce şofezi? Nu!

09 Mar 2010   •   00:00
Îţi poţi epila părul pubian în timp ce şofezi? Nu!
Sursa foto: /thenewsjunkie.com

Nu conduceţi dacă aţi consumat băuturi alcoolice! Nu conduceţi dacă sunteţi "high"! Nu vorbiţi la telefon cât timp sunteţi la volan! Nu trimiteţi SMS-uri când conduceţi! Cu aceste avertismente suntem convinşi că v-aţi obişnuit deja. Dar de avertismentul "Nu vă radeţi părul pubian dacă sunteţi la volan!", ce părere aveţi?

Un cotidian online din Florida anunţă o ştire cel puţin amuzantă. O doamnă înfierbântată de gândul că urmează să sărbătorească Ziua femeii şi-a dat seama "tardiv de târziu" că nu este epilată în zonele intime. Şi cum întâlnirea nu mai suferea amânare, duduia în cauză (Megan Mariah Barnes, 37 de ani) s-a gândit să facă economie de timp. Aşa că, având volanul într-o mână şi aparatul de ras în cealaltă, a pornit la drum. Spre ghinionul ei, a lovit în trafic o altă maşină.

Chemaţi la faţa locului, poliţiştii şi-au dat seama că femeia avea şi permisul suspendat din cauză că fusese prinsă beată la volan cu câteva zile înainte. Noul incident a dus la suspendarea carnetului de şofer pe o perioadă de cinci ani. În plus, Barnes va fi supravegheată îndeaproape de oamenii legii timp de nouă luni, timp în care trebuie să fie cuminţică dacă vrea să nu ajungă după gratii. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: lumea