x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Iulia Pârlea: Cine se trezeşte de dimineaţă, departe ajunge

Iulia Pârlea: Cine se trezeşte de dimineaţă, departe ajunge

de Maria Belu-Burtea    |    22 Mai 2009   •   00:00
Iulia Pârlea: Cine se trezeşte de dimineaţă, departe ajunge
Sursa foto: LUCIAN ALECU/JURNALUL NAŢIONAL

Doarme cam patru ore pe noapte, pentru că de luni până vineri prezintă ştirile sportive la Observatorul de la ora 6:00 al Antenei 1. În curând va "intra" pe sticlă şi o dată la două week-end-uri, prin rotaţie cu colega ei, Cristina Dochianu: dimineaţa, la ora 7:00, dar şi la Observatorul de seară.

Cu alte cuvinte, în puţinul timp liber rămas la dispoziţie visează să doarmă..., dar nu prea reuşeşte. Doar la 24 de ani ai lucruri mai bune de făcut! Aşa că alunecă în lumea viselor după miezul nopţii, asta atunci când nu se distrează alături de prieteni şi de iubitul ei, Iulian Moga, şi ajunge acasă la ore foarte mici.

DACĂ-I MUSAI, CU PLĂCERE. Are un ritual pe care îl urmează pentru a-l alunga pe Moş Ene de pe gene: "Pun trei telefoane să sune, dar chiar şi aşa, de multe ori sunt atât de adormită încât mă întreb de ce oare sună telefonul la ora aia, când toată lumea doarme".

Iulia, fostă Miss Bikini în 2008, nu se plânge însă de acest program de armată: "Important este că îmi place foarte mult ceea ce fac. Probabil că dacă nu mi-ar fi plăcut aş fi considerat că fac sacrificii. Prietenii şi Iulian mă înţeleg. Nu au încotro şi s-au obişnuit". Profesional, speră că la un moment dat va ajunge să prezinte propria emisiune de divertisment. Dar până acolo este conştientă că mai are drum lung de bătut.

COLECŢIE DE PĂLĂRII. Iulia este microbistă, de fel stelistă şi chiar dacă a mers şi pe stadion (fratele mai mare este de vină!), în ultima vreme preferă să urmărească meciurile acasă, împreună cu iubitul ei, care este înnebunit după fotbal. Chiar dacă nu practică un sport anume, merge la sală în mod regulat şi mărturiseşte că, deşi fotbalul dă tonul pe micul ecran, şi-ar dori să vadă şi mai multă gimnastică.

Colecţionează pălării, pasiune pe care recunoaşte că a împrumutat-o de la Iulian, chiar dacă le poartă destul de rar. Şi-a făcut şi planuri de vacanţă, chiar dacă nu ştie când o să găsească cele două săptămâni în care va fugi împreună cu Iulian în Provence, frumoasa regiune din sud-estul Franţei, unde îşi va reîncărca bateriile.

×
Subiecte în articol: vedete